PR CUAET
-
Есть огромная разница когда люди получили PR через конкретную провинцию за приделами Канады и сразу же после приезда начинают жить в совершенно другой провинции ( в таких случаях совершенно понятно почему забирают пр), и те кто получают пр, уже живя до этого 2 года в той же самой провинции . Какая разница, платил я налоги до ПР или после, это что то меняет, скажите пожалуйста ?
-
Тоді зрозуміло Дякую 🖐🏻
-
Що фактично В2
-
Слб 7777 мінімум
-
вони на тій лінії самі в половині випадків нічого не знають. Вони мені на початку програми казали, що аплікацію за цією програмою до кабінету IRCC неможна прив'язати. Ось послання на офіційний сайт. Нажаль, нашої програми в списку немає: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/extend-permit/bridging-open-work-permit.html
-
В BC Skilled Worker - нічого не підписували. Єдине що наголошували не змінювати місце роботи і місце проживання до отримання ПР. А можна подивитися що то за лист такий що треба підписувати будь ласка.
-
Доброго дня. Підкажить будь-ласка якщо подали на продовження visitor record дочкі, але вирішили її зробити стаді і теж подали заявку. Що робити з попередньою? Відізвати її через веб форму чи залишити обидві на розгляд?
-
Доброго дня. Підкажить будь-ласка якщо подали на продовження visitor record дочкі, але вирішили її зробити стаді і теж подали заявку. Що робити з попередньою? Відізвати її через веб форму чи залишити обидві на розгляд?
-
Деякі імміграційні консультанти радять не чекати останніх днів. Кажуть, може сайт лягти від напливу заявок
-
Питання по Federal Skilled Worker - Ви proof of funds прикріпляли відразу, коли подавались на федеральний етап?
-
Ні, пишуть, що вже не можна. Тобто діти по дитячих, дорослі по дорослих. Але ж Ви не писали, які потрібні слоти, тому я відповіла, що сьогодні було багато слотів, але тільки дитячі
-
Різні думки тут ходять, тому цікавлюсь досвідом людей які саме цей шлях проходили
-
А дитячі можна для дорослих?
-
Ви подавались по FSW? На якоиу етапі після ІТА?