PR CUAET
-
Чому я досі не можу зареєструватись на ircc tracker, хоч уже пройшло 2 місяці від AOR по CEC? Видає помилку, що або я ввела не правильні дані (виключено, бо я все копіювала прям з анкети), або що моя заявка ще не в системі? Я думала, що вона опиняється в системі коли приходить AOR, тобто ще 2 місяці тому мала би там бути
-
Кстати да интересный вопрос. Но куает визы они как раз туристические. И по окончанию воркпермита они приобретают статус визитора или нет? С другой стороны они теряют статус воркера и новый воркпермит не дадут . Какой-то статус должен же быть
-
Кажуть, коли UCI в кабінеті зміниться з CAN000 на той що у Вашому вп, то тоді і в трекері зможете зареєструватись
-
Думаю на pr card навряд чи буде вказана провінція
-
Чомусь саме на нього завжди більшість і покладається Реддіт 😅
-
Зробити в них довіреність і отримати поштою від уряду Канади з апостилем трохи меньше тиждня, ну а в Україну йшла 3 тижні поштою Канади, другу ось відправив Meest, не знаю може швидше буде. Принаймні в Meest у 2 рази дешевше
-
Звичайно, важливо просто щоб статус був, не бути нелегалом - коли просрочився статус.
-
Ви можете потім проспонсорувати жінку. Ну або подача окрема на вас, окрема на неї Або підвищувати бал
-
В последние два-три дня проигнорировали в комментах несколько вопросов, связанных с продлением статуса. Проигнорировали специально, поскольку рисовали наглядную картинку, которая оптом ответит и на эти, и на другие вопросы. Вот она. На ней нарисовано, как происходит продление/восстановление статуса в различных ситуациях. Картинка получилась большая, но на ней поместилось всё самое важное, что нужно знать. Скачать инфографику в полный размер можно здесь. Там же приведены и краткие пояснения по ней. Теперь в комментах наверняка будут вопросы по ситуациям, которые не отражены на картинке — задавайте, ответим, и возможно картинку дорисуем. #stay 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Консультация
-
І коли R10 Completeness check виконаний, то UCI міняється і аплікацію можна додати вже до трекеру судячи по реддіту
-
Да но на эту программу не требуется статус воркера. Ты можешь подаваться спокойно как визитор
-
Напевно може і не бути статусу. І це можливо і мається на увазі в вимогах програми «мати діючий легальний статус при подачі документів».
-
О, як же ви попали в те, що мені якраз треба було!👌 я ж бачила що в мене 2 різні UCI, думала може то якась помилка і може треба було в ірсс дзвонити щоб поправили🤦♀️
-
Подскажите пожалуйста, где скачать форму 5709? Заранее спасибо
-
Підкажіть будь ласка, як правильно вписати свої данні до зворотнього фото, від руки чи надрукувати у фото редакторі?
-
Може хтось знає, якщо оформити в Торонто дитячий закордонний, то коли Буде готовий його можливо забрати в Оттаві? Чи тільки в Торонто?
-
Здравствуйте скажите пожалуйста,у меня диплом на украинском и на английском языке,сказали поехать в консульство заверить.Перевод не нужен?и нету апостиля,надо отправить оригинал в Киев они поставят апостиль и сами отправят в WES?
-
Витяг про народження | Дія diia.gov.ua/services/vityag-pro-narodzhennya
-
Зробіть Витяг про народження із Дії і завірте його у консульстві
-
Залежно від того чи це ще дитина яка рахується dependent. Якщо так, то та сама історія. Якщо після 21 ніби, то це вже окрема сім'я типу
12 Jan 2024, 17:45
98689/462070
about a minute ago