PR CUAET
-
Самой статистики нет?
-
Подався 10 березня
-
В кого вже є на 3 роки, ймовірність того, що ще продовжать - мінімальна. Якщо наразі ворк перміт коротший за 3 роки, шанси значно вищі
-
Ви вже отримали на руки візітор рекорд і там в ньому так і написано?
-
Всем привет, кто-то получал номинацию Occupations in demand в последние месяцы? За сколько примерно получили? Нервишки шалят от ожидания 😅
-
Подскажите пожалуйста, а всем продлевают на 3 года еще? Или есть другие варианты? Где-то статистика есть?
-
Я вже що ні, тільки форму заповнила
-
Почекайте де таке написано?Коли подалися?Де ви прочитали що продовжено?Можливо це лист який приходить наступного дня після подачі в якому сказано що до вересня цього року дійсний попередній якщо він вже закінчився?
-
natalie_roussine@hotmail.com (бухгалтер в Онтаріо)
-
Дякую за інформацію! Це гарна новина! Запитайте у неї, будь ласка, чи вона додавала пояснювального листа і що у нього писала?
-
1085 взрослый, 155 ребёнок, 85 биометрия за одного, если дети старше 14 лет, есть смысл платить семейную биометрию 170 за всех.
-
А что такое ФОП?
-
Я не бачила.
-
Привіт, а хтось задавався питанням, що робити коли закінчиться паспорт і ворк перміт? Чи є якийсь спосіб залишитися в Канаді?
-
Громадо, а можна рандомне питання. Якщо у дружини буде закритий ворк перміт, то чи може чоловік отримати собі ворк перміт також? Як це працює? Я переживаю що не вистачить часу для отримання ПР до закінчення дії відкритого ворк перміту. Тому думаю які можуть бути план Б.
-
Орендувати u-haul можна якщо права є. Буде найдешевше
-
Фізична особа підприємець
-
@Mariya_Mars
-
Вітаю, можливо питання трохи не по темі. Може у когось є бусік в Торонто щоб допомогти за окрему плату доставити софу з одного будинку в інший (даунтаун) Дякую.
-
Ви теж ФОП в Україні?
12 Jan 2024, 17:45
98719/462070
about a minute ago