PR CUAET
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка стосовно такого питання ( можливо хтось теж мав таку проблему) Дітям були продовжені загран паспорти, подали заяву на продовження ворк та стадіпермітів за два місяці до закінчення терміну дії попереднього. Старші дитині прийшов воркперм через пʼять днів по завершенню дії попереднього з терміном дії закінчення старого воркперм ((( дзвонили на гарячу лінію і отримали відповідь, що вони бачать продовження паспорту, але не знають чому вони видали пеміт за старими датами і що з цим робити не знають ((( Питання що робити нам ?
-
Ділюсь далі нашими новинами. Сьогодні в трекері відобразились 3 з 4 медогляди.Медогляд старшого сина зарахували , робив 4 серпня 2023, був запит - в результаті мого звінка в IRCC зарахували. Мій і молодшого сина також є в трекері. По дружині пише що поки не доступно. Чекаємо
-
Поділіться, будь ласка, лінком на саму групу у ФБ. Чомусь через пошук не знаходжу. Дякую 🤗
-
Дякую
-
наскільки я знаю, в Нью Брансвіку не було готелів безкоштовних. Волонтерів в аеропорту теж нема. Але Вам краще в групу в вайбер написати і запитати. Знаю, були волонтери, які готові були з аеропорту зустріти
-
Привіт. Чи можна замінити закордонний паспорт в процесі отримання CUAET? У кого можливо був такий досвід, поділіться будь-ласка.
-
As allocations allow, we will continue to issue ITAs to in-province candidates with a qualifying job offer and who demonstrate a minimum of six (6) months of residency in New Brunswick at the time of application to Immigration NB, with the following restrictions: