PR CUAET
-
Можете порадити вашого бухгалтера?
-
В мене таке ж запитання Ви знайшли відповідь?
-
Йдіть в гілку Довідки про несудимість
-
Ні, нічого не сплачувала. В мене був невеликий прибуток.
-
Ну тоді напевно можна. Ми подавалися минулоі весни. То нам з коледжу прийшов спочатку один лист, потім ми прийняли пропозицію - нам прислали суму депозиту та термін оплати. Після того як оплатили вони прислали той Letter of acceptance. І пам’ятайте, що на стаді перміті буде чітко вказано назва універу і факультет на який ви зараховані. Для іншого універу цей стаді перміт не буле підходити. Треба буде повторно подаватися.
-
А яким саме чином підтверджували досвід ФОП?
-
Подскажите пожалуйста как долго ждать паспорт новый с Украины? И есть ли какая-то возможность ускорить этот процесс?
-
Потрібна допомога! Заповнюю форму 5708е, не дає вносити дані там де друкувати, де обирати з переліку працює. В чому може бути проблема, вже другий день мучаюся, перший раз заповнила форму( не повністю) зберегла, а потім вона не хотіла реєструватися, вже видаляла, закачувала нову форму, проблема не зникає.
-
Підкажіть де саме Ви прочитали інфо що новий ВП став до вересня 2024?
-
🤣 в мене абсолютно теж саме))) Я дзвоню кожні 2 неділі, хтось каже чекайте, хтось дошліть ворк перміт, хтось аплікацію не баче Дурдом🤪 Сьогодні я на агента вже підняла голос. Вона сказала надіслати ще одну заяву, вислала на пошту запит на подання заяви і сказала чекати від 8 до 12 неділь
-
@Mariya_Mars
-
Доброго вечера. Мы умудрились влипнуть в волонтера бесплатного… и пришлось всё таки обращаться к нормальному бухгалтеру. Мальчик нам все объяснил, исправил. Если кому нужно - могу дать контакт.
-
Доброго вечора. Як розуміті останнє речення? Куди кріпити receipt? Окремим файлом? The back of one photo must include: the subject’s name and date of birth the name and complete address of the photography studio the date the photograph was taken The photographer may use a stamp or handwrite this information. Stick-on labels are unacceptable. For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt).
-
Молодець👏👏👏 по годині в день?
-
Вітаю, на жаль, не зміг знайти цю інформацію, тому потребую Вашої допомоги... Знаю, що необхідно повідомляти зміни, якщо вони відбулись, але не знайшов ні на порталі, ні тут інформації, як це зробити. Аплікацію на AOS подав, але в мене змінився work permit і от-от зміниться адреса проживання. Чи можете підказати, як повідомляти про такі зміни?
-
Чи всі штампи разом їз чеком в один файл
-
Я вказувала що ні тобто правду. Медогляд був пройдений в липні 22 року ще. Але після цього я знімала обмеження тому дані всерівно є в системі. В новому ворк перміті старий медогляд зарахували і видали знову без обмежень
-
Хвилюєтеся, що в дитини закінчиться перміт до отримання ПР? Головне, щоб у вас не закінчився. Дитині можна продовжити перміт у будь-який момент на основі ваших пермітів (якщо вони у вас довші).
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html
-
Вот в том и дело, мы боимся, что не успеем получить пр. Поэтому хотим продлить
12 Jan 2024, 17:45
98768/407884
about a minute ago