PR CUAET
-
Доброго вечора. Як розуміті останнє речення? Куди кріпити receipt? Окремим файлом? The back of one photo must include: the subject’s name and date of birth the name and complete address of the photography studio the date the photograph was taken The photographer may use a stamp or handwrite this information. Stick-on labels are unacceptable. For digital photos, this information can be provided in one separate document including a confirmation from the photo studio (i.e. receipt).
-
Вітаю, на жаль, не зміг знайти цю інформацію, тому потребую Вашої допомоги... Знаю, що необхідно повідомляти зміни, якщо вони відбулись, але не знайшов ні на порталі, ні тут інформації, як це зробити. Аплікацію на AOS подав, але в мене змінився work permit і от-от зміниться адреса проживання. Чи можете підказати, як повідомляти про такі зміни?
-
Чи всі штампи разом їз чеком в один файл
-
Ні - то був просто такий інформативний лист - по типу Congratulation, ми раді вам запропонувати навчання таке, ваш студентський номер такий то, вартість така то і термін до якого ми повинні підтвердити пропозицію. Минулого року в травні нам аплікацію до 2-х тижнів підтвердили. Дуже швидко все було. Як зараз - не знаю. Але враховуючи, що вони наразі стаді перміт для іноземців поставили на паузу, то думаю зараз також буде швидко, бо ті що за межами Канади не можуть наразі подаватися на стаді перміт то й заявок небагато зараз.
-
Как увидела скриншот - аж сердце дрогнуло , подумала слоты на паспорт 🤣
-
Це жесть
-
Привіт! WP старий був до серпня 2025 (2,5 роки), оскільки паспорт був до тієї дати Отримали новий паспорт Подались на продовження з новим паспорт Прийшов епрувал- новий ворк перміт на ті ж роки, до серпня 2025 року Тобто навіть не продовжили, щоб було 3 роки з моменту вʼїзду, я вже мовчу про якийсь + рік, два … 😭😭😭 Підкажіть, будь ласка, чи варто податись знову з пояснювальним листом Просто в розпачі від всього..
-
Розвійте міф будь ласка) чи потрібна довідка про несудимість для пр і чи є в неї строк дії?