PR CUAET
-
Ні - то був просто такий інформативний лист - по типу Congratulation, ми раді вам запропонувати навчання таке, ваш студентський номер такий то, вартість така то і термін до якого ми повинні підтвердити пропозицію. Минулого року в травні нам аплікацію до 2-х тижнів підтвердили. Дуже швидко все було. Як зараз - не знаю. Але враховуючи, що вони наразі стаді перміт для іноземців поставили на паузу, то думаю зараз також буде швидко, бо ті що за межами Канади не можуть наразі подаватися на стаді перміт то й заявок небагато зараз.
-
Как увидела скриншот - аж сердце дрогнуло , подумала слоты на паспорт 🤣
-
Це жесть
-
Привіт! WP старий був до серпня 2025 (2,5 роки), оскільки паспорт був до тієї дати Отримали новий паспорт Подались на продовження з новим паспорт Прийшов епрувал- новий ворк перміт на ті ж роки, до серпня 2025 року Тобто навіть не продовжили, щоб було 3 роки з моменту вʼїзду, я вже мовчу про якийсь + рік, два … 😭😭😭 Підкажіть, будь ласка, чи варто податись знову з пояснювальним листом Просто в розпачі від всього..
-
Розвійте міф будь ласка) чи потрібна довідка про несудимість для пр і чи є в неї строк дії?
-
SKOFKA & KOZAK SIROMAHA & DOVI вперше в турі Північною Америкою🔥 SKOFKA – інтелігентний репер, який прагне довести — український реп крутий та свіжий. До Скофки приєднуються два таланти: ⚔️ KOZAK SIROMAHA — справжній український козак, який принесе на сцену козацькі мотиви, мелодію фісгармонії, танці гопак та фехтування на шаблях. ⚔️ 🔥 DOVI - співак та продюсер із вражаючим списком хітів. Тур охопить 22 міста США та Канади. Підтримайте українську музику та культуру! 🎫 Квитки доступні за посиланням: bomond.com/tours/s-k-o-f-k-a
-
дякую, Тарасе. Я дійшов до цього місця. Але не розумію, яку опцію обирати для того, щоб повідомити їх про зміну work permit. Можете підказати?