PR CUAET
-
всем доброго времени суток!Очень нужна помощь с оформлением документа…Нужно разрешение от отца на вывоз ребенка за границу ,но отец этого разрешения не дает.Сам при этом находится в Германии.Может ли кто то посоветовать ,что делать в таком случае,возможно у кого то есть нотариус,кто сможет помочь.Буду очень благодарна.
-
Добрый День, Работаю в CIBC. Предлагаем самые лучшие условия для новоприбывших!) На два года бесплатно в одной корзине предлагаем: - чекинг счет( дебетовый, карту выдаем сразу) - копилочный счет ( 4%годовых) - USD счет (по желанию) - кредитная карта (1000$, кашбек 3%) Обращайтесь:) Телеграмм : личные [email protected] 403 9746317 ext. 280 ( оставьте голосовое, если не отвечу)
-
всем доброго времени суток!Очень нужна помощь с оформлением документа…Нужно разрешение от отца на вывоз ребенка за границу ,но отец этого разрешения не дает.Сам при этом находится в Германии.Может ли кто то посоветовать ,что делать в таком случае,возможно у кого то есть нотариус,кто сможет помочь.Буду очень благодарна.
-
В мене немає номінації, лише аплікація submitted. Єдиний мейл, що приходив коли-небудь - це про повернення грошей.
-
Спробуйте написати імейл до [email protected]
-
Відрізняється, діти приїхали по паспорту колишньої дружини і в них стаді перміт який по документах дружини, в них немає своїх паспортів (тільки свідоцтво про народження) питання в тому як йому перевести дітей на себе, бо колишня дружина хочу поїхати в Європу і не буде більше в Канаді. Йому потрібно впевнитись що не виникне в подальшому проблем і не потрібні будуть якісь документи від дружини. Хоче зробити запас все поки вона ще тут. Може там стаді перміти якось потрібно до нього прикріпити, якщо є імміграційний консультант хто шарить в нюансах звʼяжіться будь ласка.
-
Добрий вечір, чи є тут ті хто подався на паспорт в січні? Чи отримали вже?
-
А дружина вашого друга не захоче зробити дітям паспорти а Європі , а потім якось їх передати? Якщо їм менше 12 років, то їх присутність не вимагається. Їх може замовити один із батьків. У Європі у деяких країнах є ДП Документ, де швидко можна замовити паспорт
-
можна сканувати якщо у вас друковані з фотосалону