PR CUAET
-
В Альберту приїхало 50 тис з Українців, нехай з них працездатними і знаючими мову на рівні хоча б В1-В2 є як мінімум 5-10 тис. Половина з них в Едмонтоні. І за повних 2 роки вони не подумали найняти бодай 2-3 людей з цієї кількості новоприбулих? У мене немає слів
-
-
Якщо є кабінет CRA то подивіться трекер процесу. Там повинна бути дата до якої буде розглянуто питання
-
Підскажіть, будь ласка на рахунок паспорта України.., чи можна поміняти на пластиковий, нового зразка в посольстві укр. в Канаді?
-
скажіть будь ласка це означає що мені мій ворк мені не продовжили чи це означає що цей я можу використовувати поки не прийде мій новий ворк перміт?
-
Добрий вечір. Якщо відправила бухгалтер наш декларації за мене і мого чоловіка, чоловіку прийшло на ел пошту повідомлення від CRA , що його податкову декларацію оцінили і нам вже вдалося зареєструвати йому account CRA, а мені нічого не приходило і аккаунт зареєструвати не можу. Чи у когось так було? Чи це означає що моя декларація не відправлена до податкової? Чи просто потрібно почекати? Пройшло два дні після відправки онлайн моєї податкової декларації.
-
Які установи не видають довідки? Берете з дії і заповнюєте анкету і відправляєте в консульство чи посольство, всім їх видають, комусь трохи швидше комусь довше, а ризикувати просто з перекладачем , ну то така лотерея , бо якщо потім запросять у вас буде обмежений час для того щоб дослати нову довідку , і краще зробити одразу через консульство і не нервувати !
-
В нас минулого року з чоловіком в декілька місяців була різниця, мені швидко прийшло, а в нього і дозапит був, ще й нарахували неправильно. Подавли апеляцію. Так що це нормально що буває різниця навіть при спільній подачі. Просто чекайте поки. Через місяці 2 можна в CRA дзвонити питати
-
привіт, шукаю іміграційного консультанта
-
Цена не так просто як вам здається. Це не ооо роги та копита. Це дип установа. Щоб збільшити штат багато треба бумажек
-
Це остаточне рішення
-
Всі дивляться тільки на те що перше написане - JPEG or… А останнім пунктом пишеться, відскановане фото (так само як і зворотню сторона) Просто берете скануєте фото і зворот, формуєте в один документ і загружаєте 🤷♀️