PR CUAET
-
Ви можете зробити моно банк, віртуальну картку. Я сину робила Приват віртуальну картку за допомогою закордонного паспорту та айді внутрішнього. Потім відкривала дію. Скачуєте приват24, заходите в чат підтримки, обираєте що вам потрібно, або задаєте їм питання, вас можуть і зʼєднати з оператором. Потім робите скани паспортів, додаєте їх. Щось було таке. Вони у продовж доби або трьох відкривають картку. Я робила два роки тому, усього не памʼятаю. Але все робила саме через Приват .
-
Може хтось робив..підскажіть будь-ласка як зробити витяг про несудимість якщо в мене немає ні Дії, ні банківської української карточки, щоб отримати день в день в Консульстві України!
-
Ви не зрозуміли мене. Я не кажу що вона не потрібна взагалі. Я кажу що на етапі заповнене аплікації документ як довідка про відсутність судимості не обов’язково додавати, вона не з зірочкою. Є документи без яких вам просто не засабмітять аплікацію. А є які можна долучити на цьому етапі додатково, але не обов’язково. Саме на цьому першому етапі. Просто у людини не готова вона пока що, але вона все одно має змогу цю аплікацію на цьому етапі все одно засабмітити і не чекати довідки. А просто потім її додати коли офіцер запитає. В чек листі наприклад нічого не сказано про proof of relationship між родичем і громадянином, і інші подібні документи. Але люди все одно додають всі можливі і неможливі документи спочатку, тому що їх можливо запитає офіцер. Але перевантажувати офіцера теж не потрібно на початку. Ніколи не знаєш на кого натрапиш.
-
Про несудимість з України
-
Прийшло сильно пізніше, але з датою подачі
-
Їдьте в Catolic Social Services, реєструйтеся, вам дадуть дату тесту для визначення вашого рівня, коли визначать рівень дадуть список шкіл у які ви можете ходити для вивчення англійської безкоштовно.
-
Доброго дня, розкажіть про свій досвід хто робив довідку про несудимість з Франції. Чи перекладали ви її з французької чи не потрібно! Дякую!