PR CUAET
-
Дякую
-
Почекайте ще, не внесли в систему його після приїзду, я так два паспорти подавала одночасно, другий відмітили приїхавшим на тиждень пізніше
-
А сколько уже ждёте и по какой профессии подавались?
-
В общем: в Польше есть паспортный сервис, который принимает заявки на изготовление паспортов Украине онлайн, потом с Украины отправляют в консульство в Канаде. Цена почти та же: 190 CAD обычный (5 недель) 370 CAD срочны (3 недели) Кому нужны контакты, пишите. Я не посредник, просто делюсь контактами БЕСПЛАТНО 😉
-
Міграційний консультант @OstapBosak
-
Скільки часу зайняло від подачі до отримання?
-
Національних паспортів консульство не робить, тільки закордонні
-
Підкажить будь-ласка а хтось подавав заяву на доставку паспорта DHL не особисто а наприклад поштою чи електроно? Якось не зовсім зручно їздити в Торонто тричи 🙃
-
Можуть, а далі вже вступає в силу те посилання, яке я кинула вище, а саме які програми подачі на ПР під це підходять. Це програми робочої міграції.
-
Можна замовити в Польщі і отримати потім в консульстві в Канаді
-
Доброго дня !) Підкажіть, а якщо в Україні виписані з місця проживання ?
-
да, есть
-
У дітей 2 місяці у дорослого 6 місяців.
-
В інструкції "Подати особисто до Генконсульства заповнену заяву на доставку паспорта ( .doc , 29.18 Кб ) разом з квитанцію про сплату за послуги DHL Express Україна у години видачі документів без попереднього запису." Ви якось інакше робили?
-
Так їздити і не треба, в інструкції є електронна пошта куди відправити
-
А можно подробности? Разве там не нужно сдавать биометрию? Как это онлайн сделать
-
Перед тим, як записатися на тест, запитувала в групі, який центр краще. Оскільки відповіді так і не отримала, напишу свій досвід. Здавала в Калгарі Bayswater центр. Персонал ввічливий, росторопний. До тесту декілька разів нагадують сходити в туалет. Ручки нові. Технічних проблем не помічала ні в кого. І не дуже тісно сидіти. Є перегородки. Додаткові завдання були...
-
Все ускладюють 🙁 Зловити слот, вистояти одну чергу, другу. Все для людей)
-
Вітаю!Підскажіть будь-ласка на скільки продовжують паспорт в посольстві?1 рік чи 4? (Паспорт дитини,їй 4 рочки)
-
Тільки що зайшла теж глянула. Мабуть поміняли, я відправляла в кінці січня і було на ел.пошту. Я відправила заяву (роздрукована і підписана від руки) і квитанцію на ukrconstoronto@gmail.com gc_cat@mfa.gov.ua
12 Jan 2024, 17:45
Post 99070 of 393103
4 minutes ago