PR CUAET
-
Перед тим, як записатися на тест, запитувала в групі, який центр краще. Оскільки відповіді так і не отримала, напишу свій досвід. Здавала в Калгарі Bayswater центр. Персонал ввічливий, росторопний. До тесту декілька разів нагадують сходити в туалет. Ручки нові. Технічних проблем не помічала ні в кого. І не дуже тісно сидіти. Є перегородки. Додаткові завдання були...
-
Тільки що зайшла теж глянула. Мабуть поміняли, я відправляла в кінці січня і було на ел.пошту. Я відправила заяву (роздрукована і підписана від руки) і квитанцію на [email protected] [email protected]
-
Згодна. Багато людей з інших міст до Торонто приїжають, звичайно дуже не зручно додатковий раз їздити...
-
Доброго дня! Дозвольте запитати, ви знайшли метод як це зробити?
-
Привіт, а якщо паспорт до 27 року?
-
Просто у фб зустріла декілька разів що дати такі як і у нас, але в них доставлено, а в нас ні
-
попередній візитор рекордс у дитини був вже не дійсний?
-
Добрий день! У мене чоловік з донькою (16 років) знаходяться в Канаді, я в Україні. Чоловік хотів подати на дитячі виплати (ті що після 18 місяців починають виплачувати), а в кабінеті пишуть що він не має права оформити їх, це може зробити мама дитини. Може у когось є якась інформація як бути
-
паспорт є тревел документом
-
які дані з візи? Не бачила. Бачу лише дані паспорту