PR CUAET
-
а якщо візитор рекорд моєї дитини дійсний до кінця 2025 року, то не треба ж подавати на новий? Віза доньки наразі вклеєна у мій паспорт. Зараз отримала паспорт і для неї, вже тут, у Канаді. Подаю документи на візу. Чи потрібно після вклейки візи у її паспорт подаватись на новий візитор рекордс?
-
Не має різниці до якого року паспорт, якщо дають на 10 років то не важливо до якого року паспорт
-
Ага, дякую, будемо спробувати
-
На те що він її буде одержувати, що ви в Україні
-
Лист згоду на то що я мама даю згоду на оформлення цієї допомоги?
-
А можна подаватися на візу коли в процесі ПР?
-
Дякую
-
Вчора подала заявку на новий WP, і розумію що є кілька помилок. Чи можливо якось коригувати?
-
Нехай подає на папері і листом, і зробіть від себе лист згоду в довільній формі
-
Я жду уже 4 месяца
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста. Если уже есть PR card, а виза (CUAET) заканчивается в 25 году. Нужно ли будет продлевать визу? Если летать в другие страны?
-
Дякую
-
ходила до вчительки в преплі. вдовбала собі що не має значення що казати, мій мозок не оцінюють. перший місяць підготовки довго вигпдувала ідеї не вкладалась в час , потім мозок якось звик і тепер розказую багато всього. вчителька казала треба в ідеалі завжди інтро -3 поінта- закінчення . 3 поінта це може завжди бути навіть щось тупе ( дивитись чи підходить по сенсу) гроши - економія бюджету, економія часу , еко френдлі , або допомога середовищу. якщо у вас не вистачає ідей ви завжди можете придумати пораду або сказати думку яка стосувалась цих трьох пунктів. типа на моїх прикладах рандомних з тесту: як ви думаєте чи треба дозволити людям їсти в транспорті ( таск 8) - ні , це не економить час як деякі вважають - ні , бо соціальні служби платять додаткові гроши за прибирання - ні , бо люди бвльше смітять і це не екофрендлі. розкажіть про їжу яка вам сподобалась яку ви куштували колись ( питання 2) -я їв борщ який: - я зробив його 4 години бо….. - я витратив всього 6 доларів - він з натуральних продуктів порадьте другу як ізолюватись від шуму в квартирі з вулиці ( з мого тесту питання 1) - найшвидший варіант закривати вікна - найдорожчий варіант побудувати спеціальні стіни з ефіектом поглинання звуку - еко френдлі варіант - посадити дерева з сусідами які будуть через 10 років забираьи шум ( нікому не цікаво що насправді ні)
-
Можна. В нас саме так і було