PR CUAET
-
ходила до вчительки в преплі. вдовбала собі що не має значення що казати, мій мозок не оцінюють. перший місяць підготовки довго вигпдувала ідеї не вкладалась в час , потім мозок якось звик і тепер розказую багато всього. вчителька казала треба в ідеалі завжди інтро -3 поінта- закінчення . 3 поінта це може завжди бути навіть щось тупе ( дивитись чи підходить по сенсу) гроши - економія бюджету, економія часу , еко френдлі , або допомога середовищу. якщо у вас не вистачає ідей ви завжди можете придумати пораду або сказати думку яка стосувалась цих трьох пунктів. типа на моїх прикладах рандомних з тесту: як ви думаєте чи треба дозволити людям їсти в транспорті ( таск 8) - ні , це не економить час як деякі вважають - ні , бо соціальні служби платять додаткові гроши за прибирання - ні , бо люди бвльше смітять і це не екофрендлі. розкажіть про їжу яка вам сподобалась яку ви куштували колись ( питання 2) -я їв борщ який: - я зробив його 4 години бо….. - я витратив всього 6 доларів - він з натуральних продуктів порадьте другу як ізолюватись від шуму в квартирі з вулиці ( з мого тесту питання 1) - найшвидший варіант закривати вікна - найдорожчий варіант побудувати спеціальні стіни з ефіектом поглинання звуку - еко френдлі варіант - посадити дерева з сусідами які будуть через 10 років забираьи шум ( нікому не цікаво що насправді ні)
-
Можна. В нас саме так і було
-
Приходишь в любой дилер шип и просишь пикап на тест драйв и все
-
В чём проблема, Как раз на этой странице написано что Забрать Можно только почтой или в отделении, а почтой только по предъявлению паспорта владельца, то есть нужно лично присутствовать в Украине, а есть какие-то ещё варианты Как восстановить свидетельство о рождении здесь в Канаде
-
Дякую, А якщо я буду летіти через Польщу в Україну? Будуть проблеми?
-
Спасибо. А для Европы?