PR CUAET
-
Едмонтон, лютий
-
Коли закінчиться ворк перміт, статус візітор не починається автоматично. Закінчення ВП дорівнює закінчення статусу. Треба виїздити з Канади. А тоді вже можна заїхати знов і бути, як візітор до 6 місяців. У всіх, хто приїхали в перший рік війни, статуси закінчуються в 2025. Але Канада постійно говорить, що буле підтримувати українців і Україну стільки, скільки це потрібно. Я більш, ніж впевнена, що вони щось придумають і не скажуть людям, дітям повертатись у війну, адже вона не закінчилася. Час ще є, просто чекаємо. У нас теж ворк перміт до квітня 2025 але є таке відчуття, що все буде добре.
-
Ну ми ще у жовтні подались... навіть не знаю, тоді всі так робили, особливо з інших провінцій
-
А отпечатки как онлайн?? Или это небиометрический паспорт делают, какой тогда смысл??. Или этот центр делает только детям до 12 лет? А то смотрю много просящих контакты неспособны элементарно анализировать информацию
-
Добрий день Чи хтось може надати контакти до бухгалтера (Торонто)?
-
Уважаемые участники, всем кому нужны контакты пишите девушке в ЛС, не засоряйте ленту, пожалуйста
-
Головне майте при собі паперовий вп.
-
Подались ребенку на продление Визитор рекорд, изначально был визитор на 1,3 года до января 2025, до окончания паспорта Получили новый паспорт, подались, прикрепили ворк пермит родителей до 2027 года А ребенку прислали визитор до сентября 2024 года?
-
Хто залишав і повертався в Канаду за CUAET, які ставили запитання під час повернення? Чи є шанс що з якоїсь причини не впустять назад?
-
Так от намагаюсь списатись зідзвонитись с ними щоб отримати відповіть Але зазвичай вони відправляють на сайт на якому зазначено приходьте особисто Дякую, Спробую
-
Ось і я так думаю
-
У неї віза до 2031 року, але перміт до 2025
-
Не надо выиздыты, надо подать на рекорд внутри страны и сидеть
-
Не визы, а рекорд на полгода минимум. Это что-то ну очень необычное должно произойти чтоб ждать ПР столько времени. Так что не стоит так переживать наперед
-
Не пройшло і декількох днів з дати ,як видали новий ворк перміт, вже отримала його поштою. У ворк перміт мені зняли обмеження ( хоча я на них не подавалась), є все таки позначка КУАЕТ. Але тепер не зрозуміло чи обидва ВП валідні, чи лише останній.
-
Дякую!
-
2 роки живу , подалась на 19 місяць , жили в Квебек , в Альберту приїхали в лютому і в лютому вони добавили за Альберту 176
-
Когда подавали на CCB какие то суммы указывали? Возможно суммы задвоились. У меня так было, звонила на горячую линию и выясняла причину
-
Ви отримували Child Tax benefit в Альберті? Скільки ви живете в Канаді?
-
Але віза тільки для заїзду, вона не регулює статус. Хіба тільки на 6 місяців, як візітор. Це добре, якщо можна податися на візітор рекорд. Шкода, що він не всім підходить.
12 Jan 2024, 17:45
99241/462174
28 minutes ago