PR CUAET
-
А отпечатки как онлайн?? Или это небиометрический паспорт делают, какой тогда смысл??. Или этот центр делает только детям до 12 лет? А то смотрю много просящих контакты неспособны элементарно анализировать информацию
-
Добрий день Чи хтось може надати контакти до бухгалтера (Торонто)?
-
Уважаемые участники, всем кому нужны контакты пишите девушке в ЛС, не засоряйте ленту, пожалуйста
-
Головне майте при собі паперовий вп.
-
Подались ребенку на продление Визитор рекорд, изначально был визитор на 1,3 года до января 2025, до окончания паспорта Получили новый паспорт, подались, прикрепили ворк пермит родителей до 2027 года А ребенку прислали визитор до сентября 2024 года?
-
Хто залишав і повертався в Канаду за CUAET, які ставили запитання під час повернення? Чи є шанс що з якоїсь причини не впустять назад?
-
Так от намагаюсь списатись зідзвонитись с ними щоб отримати відповіть Але зазвичай вони відправляють на сайт на якому зазначено приходьте особисто Дякую, Спробую
-
Ось і я так думаю
-
У неї віза до 2031 року, але перміт до 2025
-
Не надо выиздыты, надо подать на рекорд внутри страны и сидеть
-
Не визы, а рекорд на полгода минимум. Это что-то ну очень необычное должно произойти чтоб ждать ПР столько времени. Так что не стоит так переживать наперед
-
Не пройшло і декількох днів з дати ,як видали новий ворк перміт, вже отримала його поштою. У ворк перміт мені зняли обмеження ( хоча я на них не подавалась), є все таки позначка КУАЕТ. Але тепер не зрозуміло чи обидва ВП валідні, чи лише останній.
-
Дякую!
-
2 роки живу , подалась на 19 місяць , жили в Квебек , в Альберту приїхали в лютому і в лютому вони добавили за Альберту 176
-
Когда подавали на CCB какие то суммы указывали? Возможно суммы задвоились. У меня так было, звонила на горячую линию и выясняла причину
-
Ви отримували Child Tax benefit в Альберті? Скільки ви живете в Канаді?
-
Але віза тільки для заїзду, вона не регулює статус. Хіба тільки на 6 місяців, як візітор. Це добре, якщо можна податися на візітор рекорд. Шкода, що він не всім підходить.
-
3.895 на секундочку 😧 Я маю 3 дитини вони платили на 2 на третю не платили бо їм не вистачало свідоцтва про народження, я його додала але пізніше і вони ніяк не приймали змін і от сюрприз
-
Люди добрі підкажіть що таке твориться , подала декларацію в мене нуль , вони прийняли , але після цього змінився кабінет і тепер пише що я маю повернути Канаді
-
Ви повинні були відповідати на питання там де про роботу і додавати пройдений медогляд. Хіба ви цього не робили?Але головне питання вам видали на нових три роки чи дати ті самі тільки обмеження зняті?І коли ви на нього подавалися?
12 Jan 2024, 17:45
99244/466359
5 minutes ago