PR CUAET
-
Не пройшло і декількох днів з дати ,як видали новий ворк перміт, вже отримала його поштою. У ворк перміт мені зняли обмеження ( хоча я на них не подавалась), є все таки позначка КУАЕТ. Але тепер не зрозуміло чи обидва ВП валідні, чи лише останній.
-
Дякую!
-
2 роки живу , подалась на 19 місяць , жили в Квебек , в Альберту приїхали в лютому і в лютому вони добавили за Альберту 176
-
Але віза тільки для заїзду, вона не регулює статус. Хіба тільки на 6 місяців, як візітор. Це добре, якщо можна податися на візітор рекорд. Шкода, що він не всім підходить.
-
3.895 на секундочку 😧 Я маю 3 дитини вони платили на 2 на третю не платили бо їм не вистачало свідоцтва про народження, я його додала але пізніше і вони ніяк не приймали змін і от сюрприз
-
Люди добрі підкажіть що таке твориться , подала декларацію в мене нуль , вони прийняли , але після цього змінився кабінет і тепер пише що я маю повернути Канаді
-
І ще я тільки недавно помітила що в першому по прильоту було написано в рядку occupation Open,далі після зняття обмежень Ukraine 2022,і в третє після проходження написано знову Open хоча на продовження я заповняла анкету і вказувала Ukraine 2022,так як і попередні рази. Позначка куает також є і обмеження зняті,медогляд зарахували який був пройдений більше як 12 місяців(відповідь була правдива «Ні»).На відповіді вказувала що не збираюся працювати по певних професіях.