PR CUAET
-
Люди добрі підкажіть що таке твориться , подала декларацію в мене нуль , вони прийняли , але після цього змінився кабінет і тепер пише що я маю повернути Канаді
-
І ще я тільки недавно помітила що в першому по прильоту було написано в рядку occupation Open,далі після зняття обмежень Ukraine 2022,і в третє після проходження написано знову Open хоча на продовження я заповняла анкету і вказувала Ukraine 2022,так як і попередні рази. Позначка куает також є і обмеження зняті,медогляд зарахували який був пройдений більше як 12 місяців(відповідь була правдива «Ні»).На відповіді вказувала що не збираюся працювати по певних професіях.
-
Подають 2 декларації на мене і на чоловіка , чоловік жив в Україні і вони просили декларацію його за 21 і 22 рік , я жила в Канаді була вагітна і народила тому в мене 0 В 2023 році чоловік приїхав і подав декларацію в нього є повернення Канада йому винна пару тисяч А я подала 0 тому що не працюю бо в декреті
-
Та сама дата залишилась. З моменту подачі 3 тижні минуло і вже отримала. Не додавала мед огляд, оскільки йому більше 12 місяців. Про роботу зазначила загально згідно інструкції.
-
У мене інша країна, апостиль не допоможе, а мій університет відмовляється давати документи приготовані в той спосіб, який треба для WES, і тільки забрати я можу їх особисто. Але і так вони будуть неправильно підготовлені. Тому шукаю інший спосіб без залучення університету.
-
Продовжили на нових три роки. Але я подавалася за 6 місяців до закінчення попереднього. Саме так рекомендував офіцер при останньому перетині кордону. Попередній був на два роки.Подавалася в листопаді. Потім на візу вже з новим пермітом. В моєму випадку все було саме так і заплановано.