PR CUAET
-
С 31 марта для приезжающих украинцев визитор очень даже статус.
-
Тоді дуже багато просять.. треба передивитись декларацію с бугалтером
-
Тобто у вас доходи 0 и ви якось живете з 3 дітьми, це як?і ще переїздите)))
-
Продовжили на нових три роки. Але я подавалася за 6 місяців до закінчення попереднього. Саме так рекомендував офіцер при останньому перетині кордону. Попередній був на два роки.Подавалася в листопаді. Потім на візу вже з новим пермітом. В моєму випадку все було саме так і заплановано.
-
Я уже выше это же писала, молчат значит развод))
-
А первичный у вас был на три года, и получается и этот такой же оставили?
-
А что вп продолжат раздавать как по куает программе визиторам?
-
Засрали чат , куча не нужных сообщений
-
Я отправлял заявку на ПР в начале декабря. И запрос на биометрию пришел лишь сегодня утром
-
Зараз спитайте бухгалтера з ким працювали чого ви винні cra гроші. Я знаю кейс крли така мама з діьми з одним бухгалтером була винна ще гроші а інший порахував що винні ій повернення кілька тисяч. За той самий рік
-
Дивлячись, для якої мети. Просто побути в Канаді, подаючись на пр по програмі возз’єднання сімей, так. Але для тих, хто хоче тут працювати - ні
-
Схема выглядит мутной, как же отпечатки пальцев, на липкой ленте отправлять?! Кому ответят, напишите, подалуйста, сюда как проходит этот процесс. Деньги взять они могут, а как окажут услугу не понятно
-
Попросили только ворк пермит при вьезде
-
Так я не сама подавалась бухгалтер подавав І в деклараціях Квебек мені має повернути 400 (за школу ) а Канада мені нічого не має повертати А в чоловіка декларація там йому має повернути і Канада і Квебек Бо дохід був мінімальний ( він декілька місяців працював офіційно з моменту приїзду ) а декларація з України теж сума 10 000 за 22 рік і 3000 за 23 рік то це мінімум
-
Можно и мне контакты пожалуйста? 🙏 Те личное присутствие не нужно вообще? Просто им фото отправляют и анкету заполняют онлайн?
-
Вам не продовжили?
-
Так сьогодні
-
Коли вам прийшов новий?
-
Скажіть, будь-ласка, у листі eligibility passed, ви відповідали по списку документів про мілітарі форм?
-
Для дорослого які умови?
12 Jan 2024, 17:45
99275/467227
3 minutes ago