PR CUAET
-
Продовжили на нових три роки. Але я подавалася за 6 місяців до закінчення попереднього. Саме так рекомендував офіцер при останньому перетині кордону. Попередній був на два роки.Подавалася в листопаді. Потім на візу вже з новим пермітом. В моєму випадку все було саме так і заплановано.
-
Засрали чат , куча не нужных сообщений
-
Дивлячись, для якої мети. Просто побути в Канаді, подаючись на пр по програмі возз’єднання сімей, так. Але для тих, хто хоче тут працювати - ні
-
Схема выглядит мутной, как же отпечатки пальцев, на липкой ленте отправлять?! Кому ответят, напишите, подалуйста, сюда как проходит этот процесс. Деньги взять они могут, а как окажут услугу не понятно
-
Так я не сама подавалась бухгалтер подавав І в деклараціях Квебек мені має повернути 400 (за школу ) а Канада мені нічого не має повертати А в чоловіка декларація там йому має повернути і Канада і Квебек Бо дохід був мінімальний ( він декілька місяців працював офіційно з моменту приїзду ) а декларація з України теж сума 10 000 за 22 рік і 3000 за 23 рік то це мінімум
-
Вам не продовжили?
-
Скажіть, будь-ласка, у листі eligibility passed, ви відповідали по списку документів про мілітарі форм?
-
Вопрос на засыпку. Когда в ирсс плявляется пометка финальная дата... что ждать дальше и через сколько? И это хороший же знак, да?