PR CUAET
-
Засрали чат , куча не нужных сообщений
-
Дивлячись, для якої мети. Просто побути в Канаді, подаючись на пр по програмі возз’єднання сімей, так. Але для тих, хто хоче тут працювати - ні
-
Схема выглядит мутной, как же отпечатки пальцев, на липкой ленте отправлять?! Кому ответят, напишите, подалуйста, сюда как проходит этот процесс. Деньги взять они могут, а как окажут услугу не понятно
-
Так я не сама подавалась бухгалтер подавав І в деклараціях Квебек мені має повернути 400 (за школу ) а Канада мені нічого не має повертати А в чоловіка декларація там йому має повернути і Канада і Квебек Бо дохід був мінімальний ( він декілька місяців працював офіційно з моменту приїзду ) а декларація з України теж сума 10 000 за 22 рік і 3000 за 23 рік то це мінімум
-
Вам не продовжили?
-
Скажіть, будь-ласка, у листі eligibility passed, ви відповідали по списку документів про мілітарі форм?
-
Вопрос на засыпку. Когда в ирсс плявляется пометка финальная дата... что ждать дальше и через сколько? И это хороший же знак, да?
-
Невеликий апдейт: 28.10 - подача 05.03 - eligibility passed 14.03 - запит на мілітарі форм (або довести, що не служив). Також просили уточнити час проживання по одній з адрес (там була помилка в датах). Більше нічого не запитували поки. Просили відповісти безпосередньо на отриманий мейл до 5 квітня. Відповів, чекаю далі🤷♂
-
Адміни будь-ласка не блокуйте) ProLegalise Warsaw +48 786 103 018 Viber maps.app.goo.gl/kNKr5uqhjWob5jXJ9?g_st=i Умови для дитячого закордонного паспорту: ⚡Подача документів відбувається ОНЛАЙН у нас! -Паспорт буде виготовлятися на території України, та по готовності буде переданий в консульство у Вашому найближчому великому місті, Куди ви маєте будете приїхати,без дитини (без черг! та забрати одразу готовий закордонний паспорт. - Термін до 5 тижнів звичайний та до 3х тижнів терміновий. - Перелік документів, які ви повинні надати для виготовлення. - Фотографія українського паспорта або Id карти та прописка одного з батьків. - Податковий номер(при наявності) -свідоцтво про народження дитини - фотографію у форматі 80% якщо дитина зовсім маленька можна взяти на руки та зробити фотографію, все останнє ми підправимо. - Оплата 550zl (190 cad) звичайний , 945zl (325 cad) терміновий. Це вже ціна з доставкою до консульства Як беруть біометрію я не знаю, може вже хто питав особисто і може додати інформацію до цього повідомлення. Я замовила дитячий паспорт сьогодні, чекаю на трек номер для відстеження.
-
І в мене теж саме. Я вже 2 рази дзвонила. Один раз мені сказали, що я не подала доходи чоловіка за 2022 рік, хоча я їх вказала в декларації. Другий раз дзвонила, сказали, що всі документи в нормі, але вони нічого не можуть змінити онлайн. Сказали висилати лист-пояснення про світові доходи сім*ї та всі можливі податкові документи на пошту. От такі в них порядки...