PR CUAET
-
А я і не кажу про інші правила. Я кажу що ми не знаємо всі етапи, що і як буде. І будемо відвертими вимоги в цієї програми трошки різняться від інших. Та сама форма нова для родичів створена тільки для цієї програми. І довідка про відсутність судимості не є обовʼязковою при відкритті цієї аплікації на початку.
-
дякую за інфо!
-
дякую за інфо!
-
Ну так людина пише що ще немає тої довідки. Тому, що чекати доки довідка прийде і відтягувати подачу аплікації що засабмітити зараз аплікацію і просто чекати запит на довідку. Одне і теж. Так офіцер може почати працювати з аплікацією зараз, доки запит на біометрію, потім можливо медицина а можливо ні. Ось і вони отримають довідку за цей час і будуть готові її додати як тільки прийде запит. Ну я б так зробила на їхньому місці, але це справа кожного як робити.
-
Додавайте всі можливі документи відразу, довідку в тому числі. Працює все дуже просто - офіцер бере Вашу заявку в роботу, а там немає довідки, робить запрос на неї і відкладає цю справу на потім, бо в нього ще сотні заявок і заявок де всі документи прикріплені відразу, які він візьме в роботу і швидше дасть відповідь. Вирішувати Вам - чи хочете щоб Вашу заявку футболили чи працювали з нею
-
Я вчора була в консульстві Едмонтона, чоловіки отримували без проблем
-
Вчера 26 декабря
-
писала Consulate General of Ukraine, бо більшу назву працівник на пошті не вмістив. Все нормально, все прийняли