PR CUAET
-
це вина не бухгалтера, а CRA. У мене була подібна ситуація минулого року. Я всі документи їм висилала, а вони то не звертали на них уваги, то не бачили. Подзвонила, натрапила на нормального офіцера, який все нарешті побачив. Тобто, бенефіти минулого року мені повернули після мого дзвінка із моїм їм запитанням: ну в чому ж річ? Нічого виправляти чи додавати не потрібно було
-
Декларацію заповнили правильно , я отримала оцінку написано ніль ,ви нічого не винні Канаді
-
Так в минулому році все було добре , в цьому ось подала і пішов збій якийсь
-
Знайдіть в інтернеті є дуже багато прикладів канадського резюме. Повидаляйте там чужі дані та заповніть свої. Нічого страшного що вони у вас запитали резюме то в них така процедура.
-
а ви вже подавали декларацію за минулий рік? у мене це з*явилось після подачі минулорічних податків
-
Чи можу я прибрати з "Work History" ті місця роботи, з яких неможливо надати Employment Records ? - Можете, але тут же втратите бали і зловите плюху Чи простіше додати до кожного такого запиту LOE про те, що компанія вже не існує, платили налом а договір про працевлаштування не зберігся ? - Подати LOE з максимально відкритим поясненням і додати контакти коллег ( Меіл та номер ) щоб ті могли підтвердити. Також будь які скріни оплати праці і інші підтвердження виконання там цієі роботи додати. Я так свого часу свого роботодавця з Украіни в Казахстрані аж "зловив" заради листа.
-
опечатка. все що з cra повязано з податками
-
В мене було на звичайному А4. Більш того в моїй компанії не було темплейту який має бути рефферал леттер. Тому цілком нормальна ситуація якщо ви самі напишете а потім дасте просто на підпис вашому керівнику.
-
так я ж дзвонила 2 рази на цьому тижні. вони кажуть, що документи в порядку, а нічого зробити не можуть. І таке буває
-
я б ще для надійності подзвонив до них. від таких збоїв у багатодітнлї мами може бути серцевий напад....
-
і в мене теж саме
-
не taxes, а benefits. Ви експерт в цій галузі?
-
Схоже на збій в кабінеті CRA Звичайно отримувала дитячі 20 числа З GST те саме
-
Да, там написано оплата онлайн возможно, но присутствие обязательно