PR CUAET
-
Декларацію заповнили правильно , я отримала оцінку написано ніль ,ви нічого не винні Канаді
-
Так в минулому році все було добре , в цьому ось подала і пішов збій якийсь
-
Знайдіть в інтернеті є дуже багато прикладів канадського резюме. Повидаляйте там чужі дані та заповніть свої. Нічого страшного що вони у вас запитали резюме то в них така процедура.
-
а ви вже подавали декларацію за минулий рік? у мене це з*явилось після подачі минулорічних податків
-
Чи можу я прибрати з "Work History" ті місця роботи, з яких неможливо надати Employment Records ? - Можете, але тут же втратите бали і зловите плюху Чи простіше додати до кожного такого запиту LOE про те, що компанія вже не існує, платили налом а договір про працевлаштування не зберігся ? - Подати LOE з максимально відкритим поясненням і додати контакти коллег ( Меіл та номер ) щоб ті могли підтвердити. Також будь які скріни оплати праці і інші підтвердження виконання там цієі роботи додати. Я так свого часу свого роботодавця з Украіни в Казахстрані аж "зловив" заради листа.
-
опечатка. все що з cra повязано з податками
-
В мене було на звичайному А4. Більш того в моїй компанії не було темплейту який має бути рефферал леттер. Тому цілком нормальна ситуація якщо ви самі напишете а потім дасте просто на підпис вашому керівнику.
-
так я ж дзвонила 2 рази на цьому тижні. вони кажуть, що документи в порядку, а нічого зробити не можуть. І таке буває
-
я б ще для надійності подзвонив до них. від таких збоїв у багатодітнлї мами може бути серцевий напад....
-
і в мене теж саме
-
не taxes, а benefits. Ви експерт в цій галузі?
-
Схоже на збій в кабінеті CRA Звичайно отримувала дитячі 20 числа З GST те саме
-
Да, там написано оплата онлайн возможно, но присутствие обязательно