PR CUAET
-
Зручно дивитись попередній прорахунок ваших податкових відрахувань з зарплати тут paycheckguru.com/payroll-calculator/ Зручно дивитись на скільки збільшить ваш реальний пейчек підвищення наприклад) З додатковим доходом/дивідентами можна прорахувати також тут paycheckguru.com/tax-calculator/
-
Так, вплине, ви маєте відповідати умовам програми до отримання e-copr. А тобто бути найманим працівником з тим же НОКом)
-
Запитайте у бухгалтера.
-
Здається треба записуватись
-
печатки універу теж перекладати. Є гарна фраза від міністерства: все що не англійською чи французькою - має бути перекладено
-
Хто скільки чекав на запит здати біометрію після AOR по EE?
-
Вот, вот, а кто-то чуть меня не съел, когда несколько месяцев назад я писала, что скорее всего будут хотеть доходы с апликантов рабочего возраста.
-
Там должно быть teer от 0 до 3
-
Доброго дня! Ситуація наступна, я подала заявку на EE, отримала файл номер, але з нею щось не так, пише статус «Profile ineligible», нема жодних підрахунків, всі поля пусті, я так розумію, що треба подавати нову заяву. Тому питання наступне, чи треба вказувати, що вже подавалась на ЕЕ і вказувати файл номер попередньої невдалої заявки? Дякую!
-
Поясніть, будь ласка, що таке "споріднені" ноки у вашому розумінні. Дякую
-
В моєму випадку не зв'язувались, але кожен кейс унікальний, припускаю що багато залежить від поточного місця роботи(оферу, годин, зп)
-
Можливо їм просто необхідно заповнити це поле так би мовити, зробити висновок про financial admissibility. Але навіть якщо висновок буде - financially inadmissible то це не буде причиною/підставою відмови.
-
Судячи по їх вибіркам їх не дуже цікавлять бали. Головне мінімум набрати. Я пройшов з 302 по tech pathway
-
Даже эти 300 баллов сложно набрать, а чтобы пройти 500+ это нужно, чтобы все было идеально
-
Всім доброго дня. Скажіть ,будь-ласка, якщо в дітей Visitor Record, чи можемо подати заявку на Study Permit для дитини (7клас) та для дитини (9клас) Study Permit and Work Permit ?
-
Окремим файлом завантажити.
-
Добрий день,мій син вчиться зараз в 11 класі в Канаді,цікавлять університети в Канаді,які ціни,можливо хтось є в групі чиї діти вчаться.Які ціни,чи є знижки по програмі гуает?
-
І ще питання, для OWP цей варіант відповіді обирати? Щиро дякую!
-
Но надо сначала получить AOR
-
Це провінція обирає з 300+. По Express Entry без PNP так, general draws 500+
12 Jan 2024, 17:45
99431/474652
2 days ago