PR CUAET
-
Звичайно тому що їм важливо кількість років навчання. А якщо подавати тільки магістра з 1,5-2 роками навчання без подачі бакалавра по тій же професії тоді їм не зрозуміло
-
Тож думаю треба донести до людей наступне: Коли маєте молодшого спеціаліста, потім бакалавра, потім магістра (чи без нього) треба подавати інформацію про всі ці дипломи!!! Так як основною градацією в WES є кількість років навчання за однією професією. Наприклад якщо всього 4 роки то дадуть бакалавр тут (навіть якщо в Україні спеціаліст), якщо 5 років і більше тоді магістра. Але це за умови що всі ці дипломи по одній професії!
-
Спасибо за ответы. Нок остаётся то-же самый и вид деятельности остаётся то-же самый просто хочу работать сам на себя а не на дядю вот и спрашиваю может у кого-то был уже такой опыт можно так делать или нет и как в дальнейшем повлияет на получение PR.
-
На початку треба всі свої навчальні заклади вказати. А потім Wes сам робить список необхідних документів- персональний для кожного. Просто люди повинні бути готові що можливо прийдеться додати диплом+додаток попередньої освіти. (⁉️А це час і нерви, ці документи інколи треба діставати з навч закладу і тд)
-
Підкажіть, будь ласка, де Ви прослідкували це оновлення? І чи є вже номер copr в трекері? Дякую
-
Підкажіть будь ласка, яким окремим файлом завантажити? І куди?
-
Подавали відразу бакалавра та магістра, тому що знали що рахують по рокам. Бо мого спеціаліста зарахували бакалавром (бо 4 роки вчилась).
-
Видалили вже інформацію від Анастасії