PR CUAET
-
Saskatchewan дає знижки. www.saskatchewan.ca/residents/saskatchewan-supports-ukraine/ukrainian-student-tuition
-
Ну так, погоджуюсь. Ну там і питання було: пейстаби, леттер, або покажіть, як ви себе самі утримуєте. Ну і показав їм дохід за 2023. Хочуть пейстаби таки - в мене є щотижня. Купу можу вислати😜
-
Сподіваюся тільки на краще і що ці дозапити лише формальність. Дуже прикро, що ці умови не прописані були одразу, а так і час втратили і досвід напрацьований 😔
-
Не можу нічого змінювати, бо заблокована можливість це робити
-
Вік 26, англійська 9+
-
Шукайте. Часто по віку і англійській є нюанси
-
В такому разі видає що податок 15%, сумарне відрахування за рік $4500. У вас вирахували більше? Наявність дітей дає вам можливість податись на виплату, але не звільняє від податків. Це наскільки я знаю
-
Все є)
-
Поздравляю. Уже успели получить. Хотя сроки до конца апреля. Но это все равно не отвечает на вопрос где вы работаете в марте 24г для офицера
-
Так, я памʼятаю ваш приклад. І таких мабудь багато. А відповідь поки що то наші роздуми і сподівання
-
Тест є? Освіта оцінена? Якщо років більше 42 англ має бути в районі 9999. Якщо року в Канаді нема, требп вказувати що гроші є
-
Якраз свіжий надійшов NOA
-
Всім доброго дня! Цей чат створено щоб допомогти вам розібратись в податкову законодавстві Канади. Питайте і наші бухгалтери будуть відповідати тут мінімум раз на день.
-
За 2023
-
От ми готувалися до економічної з самого початку, чоловік мав бути основний аплікант, але подалися по цій і тепер я основний аплікант і не працюю. Чоловік повністю поміняв сферу діяльності, тепер сиди і думай чи правильно зробили і що взагалі далі буде 🤷
-
А при чем вопрос в разделе о ВС? Да нужно менять. Так как ваш пермит только для Ониарио
-
А подогнать оффер на нок повыше нельзя? У мужа нок сметчик, а получили номинацию как инженер. А на ЕЕ опять подались как сметчик
-
Пейстаби требуют по всем программам. Если нет пейстаба то налоговая не катит по той причине что не отражает текущее время. Кроме пейстабов могут быть выписки из счетов банковских например. Опять же employment insurance, пенсия и пр.
-
Написати letter of explanation: чому, як так вийшло і т.д.
-
Ага, схоже змінюють правила в процесі, щоб не так нудно було 🙃
12 Jan 2024, 17:45
99545/467921
15 minutes ago