PR CUAET
-
Или как я писала, подгоняете обязанности под более подходящий нок. Предварительно согласовав с работодателем
-
Дякую вам велике
-
Описанные в ней обязанности . Открываете нынешний нок и ваш из предыдущей страны, и сравниваете .
-
Щиро дякую. Сьогодні прийшов імейл від CRA з NOA.
-
Как по мне - особо ничем, кроме как разницей в уровнях прошлых позиций и текущей. Текущая 4 teer, раньше 0. Вот и вопрос - как доказать, что эта текущая teer 4 - directly related предыдущей.
-
Я б не сказала що змінюють. Це швидше індивідуально. Бо я робила вже давно трохи.
-
Точно для цілей вміграції оцінка? Номер евалюації з imm включає?
-
Дуже дякую 🤗 Бажаю нам всім швидкого отримання пр 🙏
-
WES евалюація, диплом бакалавра, в мене була заочна форма, у WES формі про це не йдеться, можливо в заявці треба обирати фул тайм освіта, а не парт тайм як як обрала в попередній заявці
-
Всетаки дзвінки в ircc допомагають, я так зрозумів 😄
-
Вы вообще читаете , что я вам выше написала? Видимо нет .
-
Они точно не будут одинаковые при такой разнице в уровнях. То, что teer 4 делает руками, для teer 0 делает его команда - это очевидно. Одно одинаково - отрасль и место в ней. Это явный дауншифтинг. Что делать в таком случае?
-
Проверьте даты по работе. Все ли верно указали и нет ли пропусков.
-
Когда следующего апдейта ждать и что в нем может быть?
-
Proof of funds я вказувала вище, ніж мінімум з двох людей, його ж потім офіційно показувати треба? Але не суть, в мене більше року роботи в Канаді, це виключення, бо в мене має йти на CEC. Мовні тести активні. Евалюація для імміграції з імм
-
Вы выбираете фул тайм . А не парт.
-
так а який noc/teer?
-
По ВСPNP можна отримати додаткові бали якщо місце роботи за межами метро Ванкувер а офіс в Сюреї. Дякую
-
В Едмонтоні слоти не відкривають. В Торонто та Оттаві буває рандомно викидають декілька місць.
-
Подумайте над таким варіантом що дітям від 6 до 18 років можуть видавати visitor record на 6 місяців, а далі дитина може підти в навчальний заклад і тоді вже може оформлятися study permit.
12 Jan 2024, 17:45
99580/451538
4 minutes ago