PR CUAET
-
Звісно треба показувати На СЕС не треба доводити На інші два стріми треба якщо немає ЛМІА
-
Он и так ходит в школу, детям его возраста выдают визитор, как сказали
-
ви помиляєтесь стосовно "нигде не говорится". а якщо є непорозуміння та підозри на "ещё что-то" тоді варто звернутися до першоджерел, або фахівців які допоможуть вам з'ясувати ваше питання.
-
Мойому середньому сину 6років, прилетів у 5років - дали стаді перміт
-
Не рисуйте того чего нет
-
Где-то ошибка это не значит что офицер виноват, может что-то неправильно было с анкетой
-
А як бути з 7- річним? Хіба йому дадуть стаді перміт?
-
Вы где это увидели чтобы я кого-то обвинила
-
Я????
-
А можете скинуть ссылку, где отслеживать
-
Це неправда, слоти не відкривають з січня.
-
ви звинуватили в начебто повторному невиконанні своїх обов'язків держслужбовців країни яка вас прихистила. Будьте вдячні та не пускайтесь до рівня безпідставного пліткування. Якщо дійсно мав факт порушення звертайтесь до IRCC зі скаргою у встановленому законом порядку. Бажаю успіхів у новій країні!
-
В его визитор рекорд указано что он может посещать школу
-
Послушайте, у меня вообще другой вопрос, у него изначально был он на 1,5 года После получения нового паспорта получилось так как сейчас, возможно где-то ошибка или еще что-то И нигде не говорится об получении ребенку стади пермита для элементари скул
-
Доброго дня, можливо хтось знає що робити якщо є тільки повна загальна освіта, тобто 11 класів, як перекласти диплом щоб він підходив під еміграційну програму якщо WES це для Інститутів і коледжів? Дякую за відповідь
-
Так. А я продаю своє житло в утепленому будинку з червоної цегли, щоб вкластись в канадійське г...но. Може є якісь поради, як купити щось якісніше?
-
Подала документы в апостиль юа,жду ответа 2 день,подскажите ,сейчас такие сроки в порядке вещей или кому то быстрее отвечали ?
-
Усі будинки у Канаді зроблені з г|вна та палок, а коштують від пів мільйона 😢
-
Мне высветилось это смс как ответ на мой Значит не увидела что это вы другому человеку Но то что произошла ошибка факт, и будем заново подавать
-
Питань нема, недочитався. Дякую.
12 Jan 2024, 17:45
99625/436422
about a minute ago