PR CUAET
-
Интересненько. Если бы они открывались и за секунду их разбирали, мы бы видели их хоть эту секунду, как исчезающие. Это выглятид словно кто-то раздает слоты через какое-то левое место и говорит всем так говорить 😂
-
То на що ж тоді дивитись? На кондо?
-
Дженькуе бардзо☺️
-
Не потрібно
-
Як на мене, матеріали і їх якість в ті часи були набагато кращі. Все залежить від суми на яку Ви розраховуєте, від неї і відштовхуватися що краще брати + гарний рієлтор підкаже
-
Или так. У нас просто общий счет. И сумма была больше нужной на порядок
-
Дякую
-
21055
-
По Сес не треба. Питання є але щавантажуєте туди лінк де пише шо не треба
-
До доків ще не доповзла. Про колір очей питання взагалі топ 😆
-
Ну на 3-х должно быть минимум 27 вроде …
-
Там ніби сторінку можна просто завантажити, де пише що по CEC не треба гроші показувати
-
Тобто якщо в мене на рахунку 5 місяців було 14 тис а на 6 місяць стало 18 то це зарахується як proof of funds? Чи треба щоб 18 тис було всі 6 місяців на рахунку?
-
Думаю референз з зп достатньо має бути. Бо інколи на 3-5 людей сума дуже кругленька виходить
-
Так
-
Если есть возможность предоставить выписку- предоставляйте. Хуже не будет. Мы шли по CEC и подавали все . Но прошли в отбор по провинции. И опять же предоставляли все , что связано с финансами . По факту бумажку из банка взять -5 минут.
-
Ми коли прилетіли малодшій дитині було 4, то отримали SP, тепер з новим закордонним паспортом подавалась на новий стаді перміт, то погодили також .
-
Якощ це не вибиває з прохідного балу по вибірці, то можете повидаляти. Всі роботи потрібні в Personal History. А в Work History потрібно тільки те що дає бали і можна доказати
-
От цікаво як у вас ви цю суму збирали пів року? Чи поклали одразу за пару місяців? Бо там треба показати що відбувалось з рахунком останні 6 місяців.
-
ніякі - черга 5 місяців
12 Jan 2024, 17:45
99668/429559
4 minutes ago