PR CUAET
-
Дякую
-
21055
-
По Сес не треба. Питання є але щавантажуєте туди лінк де пише шо не треба
-
До доків ще не доповзла. Про колір очей питання взагалі топ 😆
-
Ну на 3-х должно быть минимум 27 вроде …
-
Там ніби сторінку можна просто завантажити, де пише що по CEC не треба гроші показувати
-
Тобто якщо в мене на рахунку 5 місяців було 14 тис а на 6 місяць стало 18 то це зарахується як proof of funds? Чи треба щоб 18 тис було всі 6 місяців на рахунку?
-
Думаю референз з зп достатньо має бути. Бо інколи на 3-5 людей сума дуже кругленька виходить
-
Так
-
Если есть возможность предоставить выписку- предоставляйте. Хуже не будет. Мы шли по CEC и подавали все . Но прошли в отбор по провинции. И опять же предоставляли все , что связано с финансами . По факту бумажку из банка взять -5 минут.
-
Ми коли прилетіли малодшій дитині було 4, то отримали SP, тепер з новим закордонним паспортом подавалась на новий стаді перміт, то погодили також .
-
Якощ це не вибиває з прохідного балу по вибірці, то можете повидаляти. Всі роботи потрібні в Personal History. А в Work History потрібно тільки те що дає бали і можна доказати
-
От цікаво як у вас ви цю суму збирали пів року? Чи поклали одразу за пару місяців? Бо там треба показати що відбувалось з рахунком останні 6 місяців.
-
ніякі - черга 5 місяців
-
Просять документи які підтверджують звільнення служби, або те що не служив
-
Оновлення! 28.10 - подача аплікації 07.11 - АОR+ біометрія 14.03 - Eligibility passed + надіслали запрошення пройти медогляд для неповнолітньої доньки (ми пройшли 24-го лютого)🤗
-
Поки не отримаєте ПР - ні
-
Тобто у вас півроку було 21 тис або більше на рахунку, я вас правильно зрозумів?
-
А чому ви думаєте що не скаржилися?Саме так,якщо країна прихистила то це ще не означає що держслужбовці можуть не виконувати своїх обовʼязків по відношенню до нас.Тому це і вас стосується не знаючи ситуації не коментуйте все підряд.А успіх завжди на стороні правди!
-
Виписку з банків і інвестиційного рахунку розписувати вам не буду сорі😅 за останні пів року зібрали більше, і, так, там була ліквідність коштів. Якщо це відповідає на ваше питання
12 Jan 2024, 17:45
99674/430124
about a minute ago