PR CUAET
-
Какие следующие steps after biometrics?
-
Добрый день, а есть уже в чате те кто получили confirmation of PR?
-
Здравствуйте, я правильно понимаю, чтобы податься на PR в Нью Брансвике, по skilled worker, одно из условий, нужно быть резидентом 6 месяцев, это ведь значит резидентом, или работающим человеком? Допустим нашёл работу на 3 месяце. И через три месяца работы могу подаваться? Это будет получается 6 мес в итоге. Помогите пожалуйста, заранее спасибо)
-
Довідка була взята з Дії, і перекладена в Україні у сертифікованого перекладача
-
Здравствуйте, я правильно понимаю, чтобы податься на PR в Нью Брансвике, по skilled worker, одно из условий, нужно быть резидентом 6 месяцев, это ведь значит резидентом, или работающим человеком? Допустим нашёл работу на 3 месяце. И через три месяца работы могу подаваться? Это будет получается 6 мес в итоге. @OstapBosak Помогите пожалуйста, заранее спасибо)
-
Дякую
-
Полная
-
Добрий день. Скажіть будь ласка, довідка про несудимість потрібна коротка чи повна?
-
По воссоединению. Спасибо!
-
Я выслала вчера вытяг с дии и перевод сертифицированный переводчик, справки выслали в консульство уже ждем 2 й месяц без ответа и привета. Когда получим прицерим или просто если попросят дополнительно отправим . Есть сайт добавить документы secure.cic.gc.ca/ClientContact/fr/Demande
-
Чи можна прикласти після подачі документів справку про несудимість з України?Хочемо податися до 11 січня а справка ще не готова(
-
А кто-то имеет контакты украинского консульства в Торонто , кроме тех что указано на сайте? Как с ними созвониться или написать чтобы получить ответ
-
Ой, купила сьогодні білети в Канаду, познайомлюся з вами )) Всіх вітаю 🌟 мене звати Маріна, в нас перельот в Монктон з мамусею 6 березня, нас чекає 4 літаки, на місті будемо в 0 : 35 вночі, маму звати Валентина, вона в мене вчитель та видає підручники, франкофон, в мене англійська, тому й обрали це місто, знаємо також дуже добре, турецьку, іврит, окрім української, дуже добрі, чемні, порядні жінки, працювали й на клінінгу, й на кухні, й з людьми, особливо я, була й нянею , а мама за людьми похилого віку, я відкрила клуб для розваг наших в Тель-Авіві, писала концертні програми, вела вечори й свята, також є в мене багато творчого, вірші, пісні й робота на радіо позаду, була й в модельній спільноті в компанії дизайнеру, розробляла концепції й писала рекламу й вела клієнтську базу фотосесій різних тематик, чи можете підказати будуть в аеропорту волонтери та готель, чи треба нам шукати арнбнбі чи букінг?) буду рада за будь-яку підказку, з найкращими побажаннями й повагою) З наступаючими святами 🌹🌟🌼🐣
-
Написать имя фамилию , все что спрашивают в верхней шапке и роспись и число ( кто заполняет форму то есть кто не служил ) и потом в таблице написать none на французском aucun, на английском не знаю. Но в апликации там когда задают вопрос по службе с веху объясняют если не служил то пиши ( смотрите какое слово они хотят чтобы вы писали). Можно ещё письмо объяснительное почему не служил и всё сделать один файл
-
Хочу поділитися досвідом. У сина закордонний паспорт закінчується 2 січня 2024 року, віза, ворк перміт, ОНІР, SIN все також авжеж закінчується. В серпні ми подали документи на новий закордонний паспорт, який отримали в кінці жовтня. Відразу онлайн подали заяву на продовження/новий ворк перміт. Заява ще на розгляді, але 1 листопада отримали лист від IRCC що поточний ворк перміт є дійсним до кінця квітня 2024 роки доки вони розглядають заявку. Сьогодні були в Сервіс Онтаріо і продовжили ОНІР на підставі поточного ворк перміта та цього листа. На рецепції жіночка казала, що це не підійде, але робітник не задавав питань, то продовжив хелс кард ще на 1 рік. Але не можу знайти інформацію чи потрібно щось робити з SIN номером зараз?