PR CUAET
-
Якощ це не вибиває з прохідного балу по вибірці, то можете повидаляти. Всі роботи потрібні в Personal History. А в Work History потрібно тільки те що дає бали і можна доказати
-
От цікаво як у вас ви цю суму збирали пів року? Чи поклали одразу за пару місяців? Бо там треба показати що відбувалось з рахунком останні 6 місяців.
-
ніякі - черга 5 місяців
-
Просять документи які підтверджують звільнення служби, або те що не служив
-
Оновлення! 28.10 - подача аплікації 07.11 - АОR+ біометрія 14.03 - Eligibility passed + надіслали запрошення пройти медогляд для неповнолітньої доньки (ми пройшли 24-го лютого)🤗
-
Поки не отримаєте ПР - ні
-
Тобто у вас півроку було 21 тис або більше на рахунку, я вас правильно зрозумів?
-
А чому ви думаєте що не скаржилися?Саме так,якщо країна прихистила то це ще не означає що держслужбовці можуть не виконувати своїх обовʼязків по відношенню до нас.Тому це і вас стосується не знаючи ситуації не коментуйте все підряд.А успіх завжди на стороні правди!
-
Виписку з банків і інвестиційного рахунку розписувати вам не буду сорі😅 за останні пів року зібрали більше, і, так, там була ліквідність коштів. Якщо це відповідає на ваше питання
-
А чому ні? Але тут грає роль не стільки дісабіліиі, як те, наскільки вона впливає на життя. Вас цікавить disability чи tax credit
-
Якщо вам підходить лише нон-ее, та що довше, навіщо вам профіль ЕЕ створювати? Та по секрету, нон-ее не завжди довше чим ЕЕ. Я подала на ЕЕ заяву у липні, та ще не отримала. А знайомі з нон-ее подалися тоді ж орієнтовно, та вже місяць як мають картки
-
Дивно. А я вчора в живій марно відстояла… хоча могли б прийняти за той час ,поки розказували ,що тільки онлайн, і бла бла…. люди за мною чекали ( хоч в когось вже пройшли години апойтменту), могли й прийняти- не хотіли
-
Тому що ці заявки опрацьовував робот, і в листи пояснення ніхто не заглядав - на жаль.
-
Да, здесь и не дает добавить, кнопка не кликабельна (серая)
-
а чому я маю думати що ви не скаржились? А думаю, що не треба пліткувати звунувачуючи всих, а варто йти встановленими процедурами та виконувати вимоги.
-
Дякую
-
Так. На сімейному рахунку + tfsa Resp та rrsp не рахувала
-
Якщо треба швидше подавайтеся high-wage - там черга 2-3 місяці
-
При таких балах так. Головне щоб ви з ЕЕ в загальному не випали (треба мінімум 1 рік професійно в Канаді +5 англ. Або 1 рік за кордоном + 7 англійська)
-
Я б поговорила або з лікарем або з кимось з місцевих, складно сказати, бо то ж дуже індивідуально.
12 Jan 2024, 17:45
99685/474652
4 days ago