PR CUAET
-
Так, таке буває, в мого чоловіка напевно так було, бо був дозапит і поштою відправляли їм Т4 додатково
-
Я не розумію, що саме вони мають на увазі під names, читать англійською я вмію
-
Про розлучення треба - як доказ, що він вам більше не чоловік. Про його смерть, оскільки це трапилося, коли він вже не був вашим чоловіком, наскільки мені відомо, то не треба. Ви могли навіть не знати, що він помер. Виняток - якщо у вас є спільні неповнолітні діти. То тоді треба, як підтвердження, що батька в них вже немає і засвідчити свій дозвіл дітям на ПР він не зможе
-
А такое бывает, что не подвязалась. Я просто жду, возможно CRA не обработала
-
:Enter all names in English and your native language"
-
А роботодавців не можна змінювати? Якщо нок той самий
-
Дякую вам!
-
дякую, ви мене заспокоїли. Хотілося б встигути отримати ПР до закриття укр програми по воззєднанню родин
-
Ок, скажу по іншому. З власного прикладу - писала так: Olena Fedorova (Олена Федорова) Заявку не повернули, ПР отримали
-
Попробую им набрать, это же CRA косяк. Лучше пусть они поищут чем почтой отправлять
-
Є у відео в закріплених.
-
Спробуйте. Нам довелось відправяти
-
Доброго дня, Ольго! Підкажіть будь ласка, в мене в дитини 17 років теж Візітор рекордс. Скажіть будь ласка, яким чином ми можемо податися на Стаді перміт до 31 березня?
-
Я вже відправляла поштою. Але тиша і нічого…..
-
Можна онлайн. Ці виплати для тимчасових резидентів лише через 18 місяців перебування у канаді
-
Який номер офіцера? В мене те й саме листування
-
SM24695, так той самий в ланцюгу мейлів. Він/вона ще третього листа вислав(ла), типу your file is updated, ми зв'яжемось, якщо щось.
-
Так
-
Кабінет “cra”….?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка на які райони в Калгарі звернути увагу для придбання Кондо? Та можливо на які нюанси звертати увагу при процесі обирання квартири тут
12 Jan 2024, 17:45
99776/426719
4 minutes ago