PR CUAET
-
Ок, скажу по іншому. З власного прикладу - писала так: Olena Fedorova (Олена Федорова) Заявку не повернули, ПР отримали
-
Попробую им набрать, это же CRA косяк. Лучше пусть они поищут чем почтой отправлять
-
Є у відео в закріплених.
-
Спробуйте. Нам довелось відправяти
-
Доброго дня, Ольго! Підкажіть будь ласка, в мене в дитини 17 років теж Візітор рекордс. Скажіть будь ласка, яким чином ми можемо податися на Стаді перміт до 31 березня?
-
Я вже відправляла поштою. Але тиша і нічого…..
-
Можна онлайн. Ці виплати для тимчасових резидентів лише через 18 місяців перебування у канаді
-
Який номер офіцера? В мене те й саме листування
-
SM24695, так той самий в ланцюгу мейлів. Він/вона ще третього листа вислав(ла), типу your file is updated, ми зв'яжемось, якщо щось.
-
Так
-
Кабінет “cra”….?
-
Добрий день, підкажіть будь ласка на які райони в Калгарі звернути увагу для придбання Кондо? Та можливо на які нюанси звертати увагу при процесі обирання квартири тут
-
Отправляли им T4?
-
Подивіться у кабінеті cra статус заявки
-
www.justforcanada.com/employment-reference-letter-sample-canada.html#/
-
Подавайтеся на ворк перміт і одночасно ставте галочку на стаді перміт (учасники цього чату вже так робили і писали про це).
-
Ви за 18 місяців мали подати одну декларацію про доходи, а значить могли створити кабінет CRA, де всі ці маніпуляції з бенефісами робляться онлайн. У Вас є деклараці?
-
Будь ласкочка, дайте мені посилання, де це робиться
-
Підскажіть щодо фото . Потрібно дитині 6 років 10*15. В Торонто такого розміру (як мені кажуть) не має паперу. Де ви робили фото для дитини? Якщо я поїду з нею до Консульства, може це вихід? Дякую
-
Чесно, Навіть не знаю
12 Jan 2024, 17:45
99784/426393
8 minutes ago