PR CUAET
-
Ясно
-
це не переклад. це інший документ відмінний від витяга, який видали англійською одразу
-
Спасибо что поделились. Уже какое-то движение пошло за январь
-
Тобто вони просто тут не розуміють значення см і треба переводити в inches?
-
@OstapBosak Доброго дня , пане Остапе чи можна написати Вам в приват?
-
Ага значить їм надходить багато скарг що батьки не можуть зробити дітям паспорти і вони в курсі але слоти не відкривають 🤬🤬🤬 клас
-
4*6 дюйма и все ок
-
Ми робили у Гамільтоні, у них розміри у дюймах, я довго їм правда пояснювала що мені треба, але зробили) Я питала чи можу привезти з собою доньку (9 років) у Консульство, сказали можна але не бажано бо фоткають один раз і не будуть переробляти якщо дитина не буде сидіти спокійно
-
Дякую
-
Зрозуміло
-
Добрый день. Увидел ваше сообщение по заполнению формы с такой ошибкой. Вам удалось решить эту проблему? У нас такую же ошибку выдает. Не можем загрузить файл. Мучаемс третий день. Подскажите пожалуйста)))
-
Доброго дня, такє питання витяг з дії на дівочу фамілію жінці треба робити???
-
Ось нижче їхня відповідь на мій імейл, що я намагаюсь отримати сертифікат з США, хоча більше 4 міс ніколи там не мешкала. Вже й гроші близька 100 дол заплатила... і ось відповідь 👇
-
Так як сину вже 22 роки, ви мусите вммігрувати окремо. Якщо син встигне отримати ПР до жовтня 2024 зможе подати вас по програмі reunification. Або навпаки - в кого з вас більше шансів швидко отримати.
-
Наші стандартні 10х15 в них 4х6
-
Саме так
-
Оттава теж нічого :((
-
Може через те що перевели час тепер треба в 20:00 а не 19?
-
Торонто разве не 1в 15:00 по Эдмонтону?
-
Торонто нічого(
12 Jan 2024, 17:45
99819/432113
less than a minute ago