PR CUAET
-
Secondly, as per our previous email sent a few moments ago, we also require updated financial information for your file (ex. Pay stubs, letter of employment). Чесно, "хто тебе утримує" - то я придумав. От чесно. Ну немає в програмі фінансових вимог, немає! Я особисто вважаю (я не консультант), що за відсутності пейстабів будь-що підійде. Особисті заощадження в Україні, десь ще, кошти родичів + лист підтримки - все що завгодно.
-
Iryna Dobrovolska is inviting you to a scheduled Zoom meeting. Topic: Iryna Dobrovolska's Zoom Meeting Time: Mar 14, 2024 08:00 PM America/Toronto Join Zoom Meeting us06web.zoom.us/j/81142438584?pwd=x2uS3XXQKQLf6d9Q5s1IjYdYaeszXA.1 Meeting ID: 811 4243 8584 Passcode: 746202
-
Та да.
-
Та нічого такого. Констракшен електришен. Але приміром тиск все одно в PSI( паунд на квадратні інчі) А потужність електродвигуна в кінських силах....
-
Доброго дня.Вислав паспорт в суботу в Лондон на вклейку візи і в почтової службі пише що доставлено в понеділок а від візового центру не приходило ні на мобільний ні на мейл підтвердження получення паспорта візовим центром. Чи то не обов'язкове підтвердження від них а вже буде повідомлення від кур'єрської служби при повернені?
-
-
Це щось неймовірне