PR CUAET
-
То черкз незнання офіцерів. Доя школи достатньо візітор рекорд
-
Дякую вам!
-
Я в Квебеку, слухаю різних консультантів, вони кажуть, що немає окремих вимог( накшталт французької) для нас.
-
подали заявку 30 вересня, номінацію отримали 24 жовтня, повернення не було; апліканти українці на всі 100%. читаю чати, спілкуюсь із знайомими, не можу збагнути закономірності чому комусь швидко повертають, а комусь ні. живий приклад знайомого: заповнив заявку на початку вересня, дуже швидко (декілька годин) повернули 500, людина не знала що то повернення, вирішив що глюк та й заплатив ще раз. от нещодавно отримав повернення (тобто за повторну оплату) - себто 3 місяці очікування. ми писали на [email protected] - безрезультативно, заповнювали вище наведену форму для фідбеку - схожа відповідь, що й на email. Ця писанина - замкнуте коло. висновок - чекати.
-
Щиро дякую за підтримку❤️🥹
-
Дуже мало часу, мозок має адаптуватися. Не здавайтеся, все буде
-
Друзі, вітаю!👋👋 Якщо комусь потрібна допомога з отриманням PR, Work Permit, Study Permit, громадянством і тд, звертайтесь. Я працюю з імміграційним консультантом Jatinder Singh за адресою 310 - 330 St. Mary Avenue в компанії Verge Immigration Services Inc. Ми надаємо такі послуги, як: - Provincial Nominee Program (PNP) - Permanent Residence (PR) - Manitoba Provincial Nominee Program (MPNP) - Work Permit/ Study Permit - Spousal Sponsorship - Parental Sponsorship - Business Immigration - Visitor Visa - PR Card Renewal - Citizenship Application & more. Вартість консультації: 1 год особисто/по телефону/відеозвʼязку - 105$ 30хв особисто/по телефону/відеозвʼязку - 52,5$ Якщо вам потрібна допомога кваліфікованого імміграційного консультанта, будь-ласка, пишіть мені в особисті повідомлення або за адресою електронної пошти 📩[email protected], я на звʼязку в будь-який час. Також за необхідності допоможу з перекладом, бронюванням зустрічі та листуванням безкоштовно. З відгуками про компанію можете ознайомитися за посиланням: maps.app.goo.gl/eeyaa1465eyqwXXr5?g_st=ic
-
Якщо був тимчасовий захист у Європі тривалістю два місяці, чи вказувати його? Якщо так, чи докладати документ і переклад?
-
Я так і думала чомусь.Отримаю номінацію і коли вивчу,тоді і подамся.А коли побачила в листі термін,можете уявити…
-
Когда подавались, если не секрет?
-
Вважаю,що з нуля,бо так як нас навчали при Союзі,то не навчання….І зважте на вік.Звичайно,що дуже важко але граматику починали дійсно з самого початку з Present simple..Прості речення і прості запитання.Поняття не мала,як вони виглядають.Це правда.Зараз пишу твори.І це теж правда.А от аудіювання-хоч застрелися,не розумію і все🙈
-
Я не думала,що термін буде в листі пів-року,щоб подаватися на PR.Це мене здивувало,бо не бачила ніде,щоб люди писали про терміни.От і вийшло так,що якщо не здам,треба буде по новій все робити роботодавцю
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога з отримання довідки з Португалії дайте знати тут
-
Доброго дня хто вже отримав довідку про несудимість з Німеччини ,скільки часу зайняло все?
-
Працюю на фабриці