PR CUAET
-
Я це знаю,я ж вам кажу,що дівчина вище запитала,як встигнути подати на work,якщо паспорт подовжують лише за 2 місяці,а їй відповіли,що на work вона може подати за 90 днів,тому я і запитала в тієї жіночки,яка написала про 90 днів,як таке можливо,може в неї є якісь секрети,питання було до неї,не до вас
-
Так, можете і за місяць, ви маєте отримати лист типу отримали вашу заяву та там будуть дати дозволу до 6 місяців на перебування, типу на час розгляду заявки
-
Шановні учасники чату. Вище кидаю постанову про дійсність продовжених паспортів з перекладом на англійську мову. Пишу, як мені пояснили в іншому чаті. Під час подання документів на новий ворк перміт графу для паспорту скануєте спершу сторінку з штампом про продовження строку дії паспорту, а потім уже весь паспорт. Нижче має бути ще поле для додаткових документів. Туди можна додати цей закон і його переклад.
-
доброго дня, підкажіть будь ласка, я подаюсь як родич(разом зі мною дружина), на одному з етапів заповнення заявки, просять завантажити свідоцтво про народження, чи достатньо тільки мого? чи треба і дружини?
-
Мені моя консультант розповідала історію, як минулого травня отримала відмову по дуже сильному кейсу і всі були в шоці в офісі, мол, як так? А потім вияснилось, що апліканти проходять по новій програмі для воззʼєднання родин, бо у них син має громадянство Канади. Можливо, тут така сама історія і відмова прийшла, бо хтось з дорослих працює на роботі, що підходитиме по новій програмі, що стартує восени. Цікаво б дізнатись більше деталей кейсу. Зокрема, в березні подались чи в березні відмова.
-
Жаль :-/ Но опять же , смотря какими документами они всё это подтверждали
-
Йдете з тим пермітом в MPI, вони його сканують і надішлють нове посвідчення водія з іншими терміном дії
-
а родині зв`язки з тримачем PR, я ніяк окремо не повинен підтверджувати?? Лише цей родич під наглядом юриста підпише форму і все?
-
Привіт усім, підкажіть хто знає. Коли прийшов новий Ворк Перміт чи потрібно міняти посвідчення водія?
-
дякую
-
про це зрозуміло, дякую
-
Доброго дня, я почала переживати бо мені не приходило на пошту такого листа а тільки прийшло підтвердження що мій слот зареєстрований на такий день і таку годину. Скажіть будь ласка всім приходить таке повідомлення ?