PR CUAET
-
Так
-
2.08 подача заявки, 05.09 виготовлений. Ще до місяця накинути, поки доставлять до посольства
-
Порадьте будьласка як мені це вручну дозагрузити ? Чи робити зараз чи очікувати відповіді ІRCC , я дуже в розпачі якщо прийдеться переподавати ! 😢звідки в них взявся PR то TR ? Вона мені каже через те що ти вибрала саме це а ця програма закрилась і яне бачу твоїх файлів 😢 інших бачу вони подались по возєднанню а ти вибрала неправильну опцію , я їй пояснювала , що вибирала все вірно і в компютері в мене правильна програма чому вона бвчить це я не знаю , вона відповіла можливо тобі прийдеться переподаватись я роблю запит у вищі органи,-очікуй кмейл😢🤷♀️
-
Це з листа я зробила прінт скрін. Так як прожили більше 6 місяців в Канаді, то з Канади теж потрібно сказав еміграційний адвокат який паралельно працює на уряд в відділі еміграції ... У листі є інший перелік документів і дали 30 днів на їх поданн
-
дійсно людина не так прочитала
-
IRCC дивує кожного дня
-
А вам коли-небудь висилали питания перед інтервʼю?
-
Доброго дня ) підкажіть чи обовʼязково робити новий кабінет щоб податись на нову візу ,по новому вору перміту? Бо я щось не можу зрозуміти шо від мене хочуть..(