PR CUAET
-
Цифри явно не відповідає дійсності. З того що я можу сказати серед людей які подаються самі відмов напевно все-таки більш ніж 50%, а в тих в кого все-таки кейси і добре зроблені і вони все-таки мають якісь реалістичні причини то відмов все-таки напевно менше. Але явно не 3%
-
Отримали провінційну номінацію за 1 день. 3.04.2023 подалися на федеративний рівень PNP non-express entry skilled worker Nova Scotia. Одразу запросили біометрію для молодшого сина, бо при подачі на cuaet не просили його біометрію. Наш cuaet мед огляд і біометрію зарахували одразу. 3.05.2023 - підтвердження, що документи отримані. 2 рази запитували schedule A. 13.09.2023 - pre-arrival letter 10.11.2023-background check complete Кінець листопада-Portal 1 21.12.2023 -Portal 2 2.01.2024 - eCoPR Робили все самостійно
-
Тобто відсоток відмов саме українцям майже нульовий, але тиеба правильно податись, не через "батюшку в церкві"
-
З того що чув я від двох консультантів лише Украінців в 2023 десь 7000 отримали апрувал (не ПР) по гуманітрці. Відмовили з них 3% ( тим хто не мав дітей переважно). Я не сперечаюсь, розумію що у кожних консультантів свій може буде інтерес свої цифри озвучувати
-
Ви впевнені в цих цифрах чи це просто за вашим відчуттям?
-
Гуманітарний клас - це є всі хто просять винятки з певного законодавства в міністрів, в тому числі під час наприклад економічної програми що наприклад немає паспорта чи якісь ще інші є проблеми. Проте навіть якщо класифікувати всі прямі подачі гуманітарну саме в цю квоту, по кількість українців які отримали піар по цій програмі зросла десь в 20 разів. Але в 20 разів це грубо з 20 людей до 400
-
Define humanitarian class. Гугель такого не знає нажаль
-
Є можливість відповісти на портал лист (коли він прийде) що ви не в Канаді і напишете коли будете. Це працює для інших програм. Але так як саме ця програма має чітку умову знаходитись в Канаді на момент прийняття рішення, є ризик що якщо ви напишете що ви не в Канаді - це може рахуватись як порушення цієї вимоги. Поки що реальних кейсів по програмі нема, нічого не відомо на практиці. Тож краще поїздки планувати лише в перші місяці після відправлення заявки. Або бути готовим принестись галопом за 7 днів)
-
Поясніть будьласка