PR CUAET
-
Так можна, на цьому етапі спеціальний документ для подорожей, але по-перше чекати можна довго, по-друге він так само направляється поштою. У Вас у листі що Ви отримали разом з e-copr є інструкція що робити у таких випадках.
-
Я так розумію у вас ще нема eCopr, тому ви ще не є permanent resident і не можете подаватися на prtd. З eCopr можна подаватися за межами Канади на prtd, але розгляд кілька місяців займає. Ще вони мені написали в листі, що можна на авто перетинати кордон з eCopr ( наприклад через штати), але то я на собі не перевіряла і дочекалася карти.
-
На момент военного положения и сколько то месяцев после не обязательно вклеивать фото, штрафных санкций нет. ID в Канаде не делают. Подытожим, у вас все хорошо с документами))))
-
Це в Канаді? Консульство не робить внутрішні паспорти. Лише в Україні та ДП документ.
-
Доброго дня, чи хтось на днях подавав документи на оформлення паспорту у Торонто? Чи все там добре з фотоапаратом? Чи потрібно принести фото? Дякую😊
-
canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/pasport-gromadyanina-ukrayini-vnutrishnij-pasport-ta-id-kartka Тут офіційна інформація. По суті, Ваш паспорт став недійсним ще до війни. Я би писала в консульство - чи приймуть з таким паспортом. Принаймні матимете письмову відповідь.
-
Р.S. внутренний паспорт при подаче на загран не обязателен при наличии другого загран.паспорта.
-
Привіт! Вже другий місяць не можу прилінкувати аканут в GCKey. Підкажіть будь ласка Потрібно вводити аор з буквою Е чи ні? І нас дві людини в аплікації ( але чоловік non-accompanying), то число number of family members буде 1 чи 2?) Дякую, вибачте якщо вже ці питання були🙌🏼☺️
-
Дякую, власне у іншій групі прочитала це, через то перепитую😊
-
Фото обов'язково для всіх. Вже навіть на офіційному сайті виклали інформацію.
-
Добрий день! А що в такому випадку захищати? Є якісь соціальні гарантіі окрім з/п?
-
Ніяка система не ідеально, вони зараз такі гроші за слот деруть що там напевно бот за ботом і 1000+ програм