PR CUAET
-
Бо треба додати підтвердження проживання в Канаді
-
Добрий день! Порадьте, будь ласка, репетитора з англійської мови який може підготувати до CELPIP тесту Дякую 🙏
-
Чи можливо сформувати у Дії військово-обліковий документ з адресою проживання в Канаді, бо там стоїть зараз українська. І як це зробити? Бо коли пробував, то можна поміняти лише між областями України, але іншу країну не обирає.
-
Ну підтвердження проживання це візітор рекорд. Чи я не правий. Я просто небачу нічого що може підтвердити мій реальний адрес. Хто подавав документи на паспорт дитині в Едмонтон відгукнуться будь ласка які у вас питали документи
-
Тут все платят налоги И даже 40-50 летние еще 30 лет будут платить. Судя по контингенту который я наблюдаю в Торонто, ну тут не самые образованные и талантливые а я бы сказал все подряд. ))
-
І чи можна показати тільки QR-код з дії, а не з резерву. чи нададуть тоді послугу?
-
Напишіть на електронну, щоб було підтвердження, але напишіть, що подавала мама
-
Ну колиробили КУАЕТ, то всі хотіли щоб як найшвидше. Канада спростила все що могла, і дала Українцям тимчасовий прихисток на час війни. Про ПР поки що не йшлося.
-
Добрий вечір.Будь ласка,підскажіть контакти вашого адвоката,в нас подібна ситуація.
-
Ні, ці суми не потрібно вказувати ніде.
-
Ще не робив резерв.
-
При першому заході в Резерв ви мали вписувати адресу.
-
Всі Європейські країни так само. Чи вже є якась країна в світі яка всім Українцям видала ПМЖ?
-
В заяві треба писати адресу edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
-
Объясните пожалуйста значение ноутса
-
Зараз, вже невідомо як буде в Резерві. Ви мали оновити дані ще літом.
-
Тобто ніхто далі одного кроку не думав? Що, звичайно, багато хто захоче залишитися. Така політика не притаманна Канаді
-
Нема там такого або при наймі я цього не бачу по лінку вище 🤷♀️
-
Я не перевіряла, але якщо в візітор рекорді в вас ще українська адреса, то так :) мені здається ті, хто їздив в штати так і робили, вказували адресу готелю або друзів 🤷♀️ але я ще в Едмонтоні не була жодного разу 😅
-
В списку є документ що підтверджує канадську адресу: договір оренди, водійське посвідчення/канадське id. Не знаю чи у візітор рекорді пишеться ваша адреса проживання в Канаді.
12 Jan 2024, 17:45
358721/449417
15 minutes ago