PR CUAET
-
Не завжди. Бувають ситуації коли імігровував лише один (це не заборонено), або можливо пара сформувалася після набуття одним з них Пру. Тому вони замість того щоб іти способом spousal спонсорства можуть скористатися цією програмою (яка швидше за все буде і швидша, і менш вимоглива).
-
ну чего ради я как не военнообязанная пойду куда-то ставить какие-то печати в паспорт или еще что-то делать? с каких делов? Это мужчины поголовно военнообязанные и становятся на учет после школы по законодательству и если они освобождены - то должны это доказать документарно. А для всех женщин - такое не предусмотрено, у них узко выборочная обязанность. Все. Пока в законе этого не будет - все женщины выезжают и максимум у нее на границе могут спросить "а вы кем работаете/какое образование?" и она что-то устно ответит.
-
Ви швидше за все не праві. Людина яка подається на ПР повинна повинна відповідати даним вимогам. Dependents тої людини зазвичай не обовязково мусять відповідати тим самим усмовам, і тому числі проживання в Канаді. Проте в цьому є вийнятки, наприклад подача по гуманітарній програмі, і деякі виби біженства, там дісно можна подавати лише депендантів, які є фізично в Канаді. Тому поки немає детальних умов програми, ми точно це не можемо підтвердити. Але educated guess, я практично впевнений що можна буде включати dependents, які за кордоном.
-
college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant номер консультанта 518460
-
Триває реєстрація на безкоштовний курс з вивчення англійської мови Survival English на період з 18 по 29 вересня 2023 р. Щоб зареєструватися, перейдіть будь ласка за посиланням docs.google.com/forms/d/1J8Bu1RnnrdZv4GWyLaCtyvzDRdzc1ofqiBtR8eFmKcY/edit Ви отримаєте підтвердження реєстрації впродовж 72 год після заповнення заявки.
-
В життєвих ситуаціях буває по різному, і інколи люди щось приховують, і без наслідків. Проте якщо ми говоримо знов ж таки про процедуру - то приховувати будь які предменті факти це пряме порушення закону про іміграцію (IRPA) s несе відповідні наслідки передбачені законом. Коли люди мають ситуаціяю яка 99% приведе до відмови, і приховують це щоб отримати якийсь шанс що "все пройде", бо альтернатива всеодно плачевна, я як людина це розумію. Але радити порушувати закон, як іміграційний консультант не можу звичайно.
-
🧨 Вчера — даром, что воскресенье — позвонил человек в отчаянной ситуации. Находился он в Канаде в обычном временном (гостевом) статусе. Срок разрешённого пребывания подошёл к концу, а поскольку в паспорте имелась американская виза, решил продлить его «самым простым» способом: сходить в Америку и вернуться в Канаду, с расчётом на то, что срок разрешённого пребывания начнёт отсчитываться заново. С этой мыслью, и безо всяких задних мыслей человек отправился в Ниагару и пересёк границу на Rainbow Bridge. Сам он догадался или ему кто-то посоветовал — не знаем. Знаем результат: в США его впустили, а обратно в Канаду — нет 🛑🚫⛔️🤷♂️ Всеми подробностями пока не располагаем; что послужило триггером к такой неприятности, узнаем позже. Предварительно — не смог внятно ответить на вопрос, что ему понадобилось в Канаде, что в свою очередь привело к другим, более сложным вопросам, на которых он и засыпался. Итог: человек сидит в Штатах, денег нет (вышел на прогулку же), идти некуда, жить негде. Схватил бога за бороду, называется. И ещё одно обстоятельство: этот человек — гражданин из страны, паспорт которой даёт право безвизового въезда в Канаду. Какие из этого выводы? Вывод первый: если кто-то вам говорит «я сто раз это делал», это не значит, что «это» сработает и в сто первый раз. Абсолютно любой человек, не являющийся гражданином или постоянным резидентом Канады, покинув Канаду всегда рискует остаться за её пределами. Вывод второй: даже гражданство страны с возможностью безвизового въезда не даёт никаких преимуществ в подобной ситуации, чего уж говорить о канадской визе (которая даёт привилегию въезда, но не право). #trouble #stay 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Дуже гарна ілюстрація того що " мій сват/кум/сусід так робили і все пройшло", не означає що це пройде у вас. Саме тому ми стараємся надавати офіційну і достовірну інформацію, без поправки на те що інколи у людей, які роблять "не по процедурі" виходить. Те що інколи виходить, не означає що треба перестати дивитися на те як має бути, і робити як зручно. Це в тому числі стосується наших минулих розмов про гуманітарну програму.
-
Дивний сайт,на ньому не бачу ні одного прізвища мігр консультанта окрім засновника
-
так це ж самі апліканти бал піднімають. Якщо ось на офіційному сайту www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations.html на 15.08.2023 в пулі є 211 тисяч аплікантів и серед них ті, хто мають вишче 451 балів вже є 59 тисяч, і при раундах коли висилають ІТА десь у середньому по 7000 - ці 59 тис як раз рік праці , та вони ж ще й поповнюються та не зменшуються ...Так що це такий конкурс із серіі "5 на одне місце". Тому і бал росте
-
Авжеж. Підписує з вами угоду, все легально.
-
Це ліцензований міграц консультант?
-
чтобы женщин медиков и фармацевтов не выпускали - у них на лбу должна быть татуировка "я - медик/фармацевт". В противном случае погранслужба не будет знать, а кого же из женщин надо не выпускать. Потому что основная масса женщин не медиков и не фармацевтов не являются военнообязанными и могут выезжать и кроме как с татуировкой на лбу из них военнообязаных медиков и фармацевтов не выделить. Ни по паспорту, ни по водительским правам. Разве что МИНобороны получит списки из МИНобразования выпускниц таких вузов и училищ и подаст на границу списки с запретом на выезд с их девичьими фамилиями и старыми номерами внутриукраинских паспортов.
-
Я как раз сторонник того, что такой возможности не дадут. Поэтому как и все - жду 23 октября. А женщин выпускают и будут выпускать и после октября и дальше. С октября ввели необходимость встать на воинский учет женщин медиков и фармацевтов и это надо сделать за два года- так как только после 2х лет от 2023 года работодатель обязан брать женщин с таким образованием на работу только с наличием подтверждения , что она стоит на воинском учете.
-
Добрий день,підкажіть будь ласка ,чи є якась можливість отримати PR не маючи повного-середнього.Я поступала в коледж але через пів року кинула і пішла працювати 🤦♀️ Тому є 9 класів.Я перукар,і мою ще багато різних,корисних талантів та хобі.Я одна без родини.Англійська між А2-Б1 та звісно що вчу дуже активно.Я планую переїзд на Різдво та скористатись послугами Міграційного консультанта,як що є якась надія на отримання PR.Можливо я щось упускаю,буду вдячна за поради 🙏🏻
-
Більшість розглядає цю програму як змогу податись дружині , яка з дітьми в Канаді і має, наприклад сестру зі статусом постійного резидента Канади. І дружина при подачі на цю програму 23.10.2023 також відразу заявляє і чоловіка, який залишився в Україні та не знаходиться в Канаді , та ні разу не був в неї. Якщо це буде можливо. Тоді їй не треба буде чекати отримання своєго ПР та потім подавати на спонсорство чоловіка та знову чекати.
-
Я би чесно кажучи для тих хто одружений (або проживпють рік разом)з людьми які мають постійний статус в Канаді не рекомендувала чекати нової програми а подаватися по наявній. Вони іі завжди приорітизували і зараз дають документи за 6 місяців в середньому.
-
Насправді дружини офіційні та цивільні мають право бути спонсорованими і без цієї програми, тому поки що не ясно як ця нова програма буде відрізнятися від наявної. Підтвердження реальності стосунків буде умовою за будь яких програм, тому цікаво як це буде робитися в новій програмі.