PR CUAET
-
Доброго дня. Дякую за інформацію! Підкажіть, переклади Ви робили в українського перекладача, чи у канадського?
-
Добрий день Остапа, хотів спитати, що Ви маєте на увазі "Попередній перміт"? В мене є докумен який показує, що я маю право на отримання ворк перміту в аеропорту, це цей документ Ви маєте на увазі? Аде як я зрозумів, його видають усім, кто подався по КУАЕТ хіба ні?
-
дуже дякую, Вадим. гарна інструкція—було б варто закріпити в чаті. хай Вам також допомагають
-
-
Так це одна з програм що існувала завжди в Канаді і дозволяє спонсорувати батьків. Посилання на офіційне джерело www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/parents-grandparents-program-re-opens-fall.html?fbclid=IwAR0kRoI1aNsjQ3fILsb21khRtKPaDIxY5fayLwyGOGJ4Goy9ebQjZPCa8jM
-
Вітання всім і подяка! Нас уже більше 3000 участників! За 3 місяці! Але є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде. 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте в цей канал своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланноі та не провіренноі інформаціі, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультаціэю (до речі на цьому каналі іх уже 6).
-
Я знаю чего ждуть, але ця програма також непогана,якщо маєш фарт. І в статті написано,що це програма P&P і стартує з 10 жовтня. Тому даремно на Вадима наїхали,що він фейк публікує, просто потрібно трошки уважніше читати
-
Так це і не по новій. Де написано ,що це нова програма для українців? Це щорічна програма для всіх громадян і прщиків Канади і кожен рік затверджується кількість місць,а потім йде розіграш,як в лотерею. Повезе не всім спонсорам .
-
Вітання всім і подяка! Нас уже більше 3000 участників! За 3 місяці! Але є куда рости з урахуванням скільки приїхало по CUAET і скільки ще приїде. 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте в цей канал своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланноі та не провіренноі інформаціі, тому будь-ласка все перевіряйте самі, також рекомендую звертайтесь до міграційних экспертів за консультаціэю (до речі на цьому каналі іх уже 6).