PR CUAET
-
Доброго дня, хтось знає де можна зробити нотаріальній переклад свідоцтва про шлюб з англійської на українську в Торонто чи віддалено?
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
ноября - ПОЗАПРОШЛОГО года....
-
we stuck on January 12th
-
Так,офіцер вказав що у нас недостатньо підстав для того щоб надати нам документи по програмі гуманітарності та співчуття,(подавалися по двох особливих дітях,(аутизм) ну і ще інші фактори наводили
-
Квітень 2023,відмова прилетіла за 2місяці
-
Чим раніше ви зрозумієте що треба жити спокійно і забити тим легше буде чекати))) Забивайте на всі «важливі» плани типу відпустка, навчання та нова робота. Ваше життя завмирає на невизначений час поки IRCC не наважиться обробити вашу заявку. Я кілька років тому назад теж планував що отримаю швиденько ПР і заживу) чекав провінцію, потім ще раз провінцію, потім АОР, потім біометрію чекав, аж допоки не було довге очікування бекграунд чеку… ну і в решті решт очікування стало частиною мого життя. Тепер я іноді просто так в чергах стою за кавою навіть якщо не буду її брати. Дякую IRCC.
-
Ми не подавалися самі, Нам 30років Тому рекомендую не подаватися самим, У нас є адвокат і дякуючи їй ми подали апеляцію і получили апрув
-
Как показывает практика нет не проще, с апреля прошлого года не получилось словить ни одного слота. К тому же что бы мне добраться до консульства (в любом городе) нужно брать выходные и планировать поездку которая по стоимости выходит как билеты в Европу поэтому каждый случай уникальный и для меня выгоднее соединить приятное с полезным и сделать без лишних нервов в другой стране. То что ближе это не значит что лучше и дешевле)
-
Ну на початку 2023 скоріше розглядали заявки ,мені так здається ,знаю по своїх друзях які вже з піаром
-
А зачем вы спрашиваете, если знаете процесс рассмотрения и ответ на свой вопрос?)
-
Может из за наплыва заявок и с отказами сейчас задержки. До кейса же нужно добраться, прочитать его, проверить на соответствие программе и написать аргументированный отказ