PR CUAET
-
Підкажіть по не канадському досвіду роботи депенданта. Я хочу перенести весь досвід з work history в personal activities, щоб не збирати референси і не витрачати час. Якщо ВЕСЬ досвід депенданта поза Канадою, то анкету work history просто залишати пустою? Хто як робив і вже отримав AOR?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка в які дні в Оттаві видають готові паспорти?)
-
Крім того, не важливо, коли закінчується. Якщо Ви подалися вчасно, то маєте 6 місяців легальної роботи на підставі листа, який приходить у день подачі або наступного дня. Навіть якщо Ваш перміт закінчується за місяць, Вам надаються ці півроку.
-
-
Пані та панове, перш ніж поставити своє питання в гілці, не полінуйтеся прочитати гілку хочаб за декілька днів і подивитись закріплені повідомлення. Там ви знайдете 99% відповідей на свої питання, на які доводиться відповідати по п'ять разів на день. Дякую за розуміння!
-
Ви дали дуже багато інформації, у якій ви, здається, не дуже розбираєтеся. Від "ненадійної програми" до того, як нараховуються дні для громадянства. Що насправді має значення? Уявіть, людям, які подають на імміграцію поза Канадою, взагалі нічого не зараховують, а є випадки, коли люди чекали імміграції по 5 років. це до вашого "Час з моменту подачі клейм і до отпримання статусу "Ви (я так розумію, новий тимчасовий іммігрант) зараз не про те думаєте. Бажаю вам спершу отримати PR, а вже потім думати про громадянство.
-
А на какую визу потом нужно подаваться для ребенка?
-
Мені здаеться що Ви не дуже розбираетесь і ще важливіще не маете єтики спілкування. І Ваш перехід на оцінку рівня мови і статус в Канаді е цьому підтвердження. Я працювала в цій сфері 9 років в Украіні і вже 2 роки тут. Я не е імміграційним спеціалістом чи консультатом і не претендую. Я стикаюсь з такими кейсами досить часто і написала повідомлення по останньому досвіду. А те ще треба думати на кілька кроків вперед, і про отримання громадянства, це досить важливо.
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, если мы планируем получать детям ( средняя и старшая школа) study permit в новые паспорта (на данный момент у них visitor records), то потом на какую визу подавать надо - на визитор или на стади? Сейчас у них обычная visitor visa по cuaet.