PR CUAET
-
Будь ласка, скиньте у особисті групу у Вотсап хто подавався у вересні на ПР.
-
Або можливо хтось це проходив, так як нічого не можу тут в пошуку знайти Які повинні бути покрокові дії з документами, найбільше цікавить продовження ворк перміт: 1. Ворк перміт до травня 2026 2. Віза до серпня 2025 року 3. Дія закордонного паспорта закінчується у серпні 27 Хочеться просто якнайдовший термін отримати ворк перміт Батьки в Україні зараз і впринципі можуть зробити додатково новий паспорт (у березні приїдуть сюди) Але як тут відбувається процес вклейки візи і отримання ворк перміту якщо в тебе новий паспорт Може хтось це проходив? Дайте знати будь ласка? Просто думаємо якщо вони ще в Україні то щоб зробили нові закордонні щоб ворк перміт на довше видали це як не як там простіше зробити Ніж тут з тими слотами і чергами Чи можуть вони зробити нові паспорти в Україні і взяти їх з собою сюди, потім приїхавши сюди в березні податись на продовження ворк пермітів але уже подати дані нового паспорта? (Чи є там така опція коли подаєшся на продовження ворк перміт?) А уже після отримання ворк перміта вклеїти нову візу у новий паспорт. Чи не буде потім ніяких проблем при виїзді, що заїхали по одному а виїжджає уже по іншому
-
Тож вислали скани?)
-
Теж так думаю, бо простіше зробити їх в Україні Але тоді вони вʼїжджають уже по новому паспорту але показують візу у старому? І тут вже усе роблять на новий і вклеють нову візу у новий
-
Я теж місяц майже чекала і писала декілька разів на пошту і простою поштою відправляла. Её витримала і поїхала особисто просити скани паспортів, бо з Дії не канає. Коли подавали на паспорти посол сказал що можна приїхати і просити скани. Приїхала, співробітниця сказала залишайте інформацію на кого паспорти і емейл і ми вам протягом дня наділено на електронну. Я конечно розумію що обіцяти не значить одружитись, тож повірила і поїхала додому в Калгари чекати.
-
Треба, вони просять паперовий (оттава). І витягу має бути меньше 3х днів
-
Дякую. Спробую
-
Резерв геренує pdf-файл з qr-кодом. От його хотіли паперовий (оттава, серпень)
-
Дякую велике!