PR CUAET
-
Всім привіт , можливо хтось знає як з Польщі надіслати гроші в Канаду , пробували PAYSEND , не відправляє , повертае гроші назад
-
Ще таке питання, компанії повино бути більше 2 років. Як бути якщо компанію купили. Обнуляється строк?
-
Багато людей в лендінгу. Якщо зайти на группу у фейсбуці то люди з інших програм чекають ще с жовтня вересня і листопада на eCopr. Тобто 2+ місяців і там кожень день роздають ecopr комусь. Хтось там взагалі рекорд побив і чекав 4 місяці аха А іншим щастить і чекають менше місяця . Я щось чув що перед ecopr можуть все ще чекати відповіді від агентств безпеки яку не отримали і тому так тягнуть , або перевірка повторна всієї аплікації , чи це на 100% , не знаю🤷
-
Я також намагалася замовити укр пошту, але зараз перепровірила і побачила, що сьогодні внесли і мій паспорт, який виготовлений в кінці жовтня і доставлений дип поштою! Тому, думаю, ще консульство не всі паспорти внесли у базу
-
Всім привіт , чи може хтось порадити гарного консультанта щоб подаватися по гуманітарній програмі , можливо хтось вже отримав відповідь , дякую ☺️
-
Привіт! Можливо хтось знає чи можна забрати паспорт з консульства Торонто по довіреності знайомій
-
Можете продовжити і буде дійсний ще екстра один рік ,але це вже як ви вважаєте за потрібне
-
Теж цікавить
-
😂😀😄 🥳😟😎😎😎 Вітання всім і подяка! Нас уже більше 39 000 участників! За 19 місяців існування чату! Прошу всіх: 1. Ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах та каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. 4. Не покидайте чат після отримання PR, будь-ласка🙏 P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка читайте офіційні джерела та перевіряйте все самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційних експертів, яких в чаті уже 20. Особлива подяка @OstapBosak , який тут уже відповів БЕЗКОШТОВНО на більше ніж 20 000 запитань і цим самим допоміг багатьом податися та отримати PR!
-
Доброго дня! Підкажіть чи можна в одному кабінеті створювати кілька окремих аплікації WP на членів сімʼї (щоб вони самі на себе заповняли дані без уповноваженої особи)? Чи кожному потрібно окремо створювати для себе кабінет?