PR CUAET
-
Так Все платно
-
Тільки на загальних підставах, не за спрощеними умовами для українців
-
доброго дня люди підкажіть будь ласка, бо хтось мені сказав а я щось пропустила зараз треба продовжити Ворк перміт? ( він в нас до 27 року) то краще продлити , час є до 31 березня?
-
Можна і без Дії зайти Коли глючило дію я зробила собі ключ від ПриватБанку, дуже зручно
-
4 листопада 2023 подача, 9 січня портал 1 14 січня портал 2
-
А ось на сайті Waterloo university чітко вказано, що українці по CUAET мають право на domestic tuition
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-5554-applying-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html Evidence of how you will support yourself or be supported in Canada and how you will pay for transportation to leave Canada - guarantor’s letter; - bank statement indicating name of account holder and account number; and - details of how and when you intend to leave Canada including the date, time and type of transportation Наскільки я розумію, поки розглядається питання TRP, немає можливості працювати. Тоді або має бути гарант, або така нормальна сума грошей на рік розглядання… враховуючи яке «дешеве» тут життя. (виправте мене, якщо я чогось не розумію, будь-ласка)
-
У мене також була подача 4 листопада. Але в грудні тільки був мілітарі запит на чоловіка. І все🤷🏼♀️
-
Успіхів вам! Відпишіться про результати можливо комусь буде корисно знати.
-
Єдине щоб не віддали паспорти з візою на анулювання, вони два паспорти можуть мати. Думаю квитки сюди легше взяти на старий паспорт щоб менше питань було при посадці